Oplev Danmissions unikke arbejde i Libanon

Oplev Danmissions unikke arbejde i Libanon

Deltagere søges til en netværksrejse og et studieophold. Her vil der bl.a. være fokus på indsatsen for at få mennesker med forskellige trosretninger til at leve i fredelig sameksistens.

Danmission udbyder to unikke rejser til Libanon. Den ene er en netværksrejse – og den anden er et studieophold. Bliv klogere på begge dele herunder.

Netværksrejse

Vil du opleve Danmissions arbejde i Libanon? Vi søger deltagere til netværksrejse 23. maj – 30. juni 2020. Missionen, som vi påbegyndte i Mellemøsten for 120 år siden, trives stadig og udvikles i et område af verden, hvor urolighederne er den del af hverdagen. På rejsen skal vi opleve Danmissions indsats for, at de mange trosretninger kan leve i fredelig sameksistens i Libanon.

  • Vi besøger moskeer og Mellemøstens kirker, Danmissions partnere og udsendte Line Ramsdal
  • Deltager i dialogmøde mellem unge kristne og muslimer
  • Oplever Libanons smukke og bjergrige natur, den frodige dal og flotte kyststrækninger, historiske ruiner og den pulserende hovedstad, Beirut
  • Mød engagerede mennesker i alle aldre, som arbejder for kirkens tilstedeværelse i landet
  • Tilmeldingsfristen nærmer sig med hastige skridt – skynd dig at tilmelde dig rejsen inden d. 26. Januar 2020

Læs mere rejsen her

 

 

Studieophold i Libanon på teologisk fakultet

Er du interesseret i at lære mere om kirkerne i Mellemøsten, dialogarbejdet og den fredelige sameksistens på tværs af mange trosretninger og især samspillet mellem kirkerne og islam?

Den 31. august – 11. september 2020 udbyder Danmission i samarbejde med Near East School of Theology (NEST) et studieophold på to ugers varighed i Libanon.

Programmet er alsidigt og udbytterigt. Det består af informationsrige forelæsninger og ekskursioner til Danmissions partnerorganisationer, kirker, moskeer, historiske og bibelske områder. Mød bl.a. ortodokse, katolske og protestantiske kirker og menigheder. Mød engagerede mennesker i alle aldre, som arbejder for kirkens vedvarende tilstedeværelse i regionen.

Læs mere på om rejsen her

Interessetilkendelse snarest muligt og endelig tilmelding 15. maj.