Fællesskab, sjove aktiviteter, foredrag, udflugter, smukke naturoplvelser og udblik til verden.

Det – og meget mere – er ingredienser i Danmissions mange sommertilbud.

Børn og teenagere kan tage på lejr enten i Jylland eller på Sjælland. Her er det gode fællesskab i højsædet, hver dag byder på sjove lege og aktiviteter, og der fortælles om Danmissions arbejde i børnehøjde.

Meningsfuldt – og sjovt
Andreas Kuhlmann er frivillig lejrchef på en af Danmissions børnelejre, Bisseruplejren. Det har han været siden 2017, og allerede i 2001 begyndte han som frivillig leder på lejren. Det gjorde – og gør – han fordi, det er meningsfuldt og sjovt.

“Det er så meningsfuldt at give små og store børn en uge væk fra hverdagens sociale og teknologiske rammer, lade dem mærke en levende tro og et givende fællesskab og opleve dem blive klogere på sig selv og på livet. De mange gode timer med små og store børn, gamle og nye venner, sjove og kreative aktiviteter og konkurrencer er simpelthen vanedannende,” siger han.

Seniorlejr og højskoleuge
Danmissions tilbud er ikke kun for børn og teens. I juni er der mulighed for at tage på seniorlejr i et smukt naturområde lige ned til Limfjorden. Her indbydes til fællesskab med mening, inspirerende foredrag, fællessang og gudstjenestefejring. Og når sommeren går på hæld, indbyder Danmission til Mød verden!, en højskoleuge i Haslev på Sjælland. Denne uge byder på spændende foredrag og fortællinger, meningsfuldt fællesskab, udflugt, sang og musik – og muligheden for at nyde de smukke omgivelser.

Nedenfor kan du klikke dig videre, læse mere og tilmelde dig de forskellige lejre.

Det er så meningsfuldt at give små og store børn en uge væk fra hverdagens sociale og teknologiske rammer, lade dem mærke en levende tro og et givende fællesskab og opleve dem blive klogere på sig selv og på livet.

Andreas Kuhlmann, frivillig lejrchef på en danmisson børnelejr

Mød verden!

Danmissions årlige højskoleuge på EMMAUS galleri og kursuscenter i Haslev på Sjælland. Ugen byder på spændende foredrag og fortællinger, meningsfuldt fællesskab, udflugt, sang og musik – og muligheden for at nyde de smukke omgivelser.
Læs mere Mød verden!

Seniorlejr

Virksund seniorlejr er beliggende i et meget smukt naturområde lige ned til Limfjorden. Her indbyder Danmission hver sommer til fællesskab med mening. Oplev inspirerende foredrag, fællessang og gudstjenestefejring.
Læs mere Seniorlejr

Om Danmissions arbejde

Danmission er en folkekirkeligt forankret organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand og mission i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • Kontekstuel teologi for tro og social handling
  • Dialog og fredsopbygning
  • Retfærdig og bæredygtig forvaltning af naturressourcer