Tilbud til kirker

Hvis I gerne vil synliggøre den globale kirke i jeres sogn, provsti eller stift, er Danmission det helt rigtige valg som samarbejdspartner

Den danske folkekirke er en del af den globale kirke. Vil I gerne synliggøre det i jeres sogn, provsti eller stift, er Danmission det helt rigtige valg som samarbejdspartner. Vi er Danmarks største og ældste missionsselskab og har mere end 200 års erfaring i at samarbejde med kristne menigheder i andre lande.

I dag samarbejder Danmission med kristne partnerkirker i Afrika, Mellemøsten og Asien. Vi arbejder med at styrke den globale kirke, at skabe fred gennem dialog samt at sikre en bæredygtig og retfærdig brug af naturens ressourcer.

Vil I høre mere om Danmissions arbejde, kan I booke en workshop med vores Globale Fortællere. I en lang årrække har vi samarbejdet med Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV) om dette formidlingsprogram. Læs mere om det her.

Vi kan også samarbejde om:

  • Foredrag til sogneeftermiddage – eller andre arrangementer – om de lande og områder, vi arbejder i og med. I Danmission arbejder vi med at styrke den globale kirke, at skabe fred gennem dialog samt at sikre en bæredygtig og retfærdig brug af naturens ressourcer.

  • Sogne-, provsti- eller stiftsrejser, hvor I kan opleve Danmissions arbejde på tætteste hold og få en stor forståelse for menneskers livsvilkår i vores programlande.

  • Kollekter og andre indsamlingsaktiviteter, der engagerer jeres sogn, provsti eller stift i at samle ind til fordel for nogle af verdens mest fattige og udsatte mennesker.  

Mange danske kirker støtter allerede Danmissions arbejde ude i verden. Deres hjælp udgør et værdifuldt bidrag, som betyder, at vi kan gøre en forskel i områder, hvor den kristne kirke har brug for støtte.

Har I brug for rådgivning eller sparring i forhold til, hvordan jeres kirke kan blive engageret i Danmissions arbejde, er I meget velkomne til at kontakte partnerskabskonsulent Mathias Norden Larsen.

I kan læse mere om Danmissions arbejde og fokusområder her.

Få besøg af Danmissions Globale Fortællere

Ønsker du at bringe verden – og den globale kirke – helt ind i sognegården eller konfirmandstuen? Så har du mulighed for at booke Danmissions Globale Fortællere.

Globale Fortællere er Danmissions rejse- og formidlingsprogram, hvor vi sender unge mennesker ud i verden for at opleve vores arbejde helt tæt på. Når de kommer hjem til Danmark, modtager de undervisning i, hvordan de formidler deres oplevelser, refleksioner og nye indsigter til danske unge – og andre interesserede.  

Under halvanden times workshop vil I blive inviteret med på opdagelse i temaer som ulighed, dialog, tro og etik samt klimaforandringer – og I vil blive engageret i at reflektere, diskutere og tage stilling.

Om Danmissions arbejde

Danmission er en fri folkekirkelig organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • at styrke den globale kirke
  • at skabe fred gennem dialog
  • at sikre en bæredygtig og retfærdig brug af naturens ressourcer.