Handlingsfællesskaber

Det direkte og levende engagement fra frivillige er en af forudsætningerne for Danmissions arbejde. Du kan også være med!

Danmission er en medlemsbaseret, demokratisk organisation, hvor det folkelige engagement er et afgørende princip.

Engagementet fra frivillige ildsjæle, medlemmer, kirker og organisationer har været – og er fortsat – en vigtig forudsætning for Danmissions arbejde herhjemme og ude i verden.

Derfor ønsker vi som organisation at skabe de bedst mulige rammer for frivilligt arbejde, og på forskellige måder gøre det muligt at engagere sig i Danmissions sag. Vi kalder det handlingsfællesskaber.

Et handlingsfællesskab er mennesker, der forener deres indsats, ressourcer og engement til fordel for en fælles sag. Her på siden kan du læse om de handlingsfællesskaber, du kan engagere dig i – og kontakt kommunikationschef Christina Kofoed-Nielsen, hvis du brænder for at bygge et nyt handlingsfællesskab op i Danmission regi.

Stiftsbestyrelser

Brænder du for at bidrage til en verden, hvor der er håb, tilgivelse og liv – og har du organisatorisk tæft, gode idéer eller et godt netværks-gen? Så vil det være oplagt at engagere dig i én af Danmissions 10 stiftsbestyrelser
Læs mere Stiftsbestyrelser
Støt Danmission i Bangladesh

Landekredse

Har du lyst til at engagere dig i Danmissions arbejde i Madagaskar, Pakistan, Indien eller Bangladesh? Så bliv en del af én af vores landekredse, der drives af frivillige ildsjæle, der indsamler penge, udvælger projekter og har kontakt til partnere
Læs mere Landekredse
Danmission Genbrug frivillig i kassen

Frivillig i Genbrug

Drømmer du om at sætte dit præg på én af vores genbrugsbutikker? Du kan arbejde med dekoration, sociale medier, kundebetjening eller køre bilen, når der skal hentes varer. I Danmission har frivillige indflydelse og er en central del af organisationen
Læs mere Frivillig i Genbrug

Tro i Dialog

Tro i Dialog er et handlingsfællesskab i Danmission, der arbejder med religionsdialog. Arbejdet udmønter sig blandt andet i dialoggrupper, kurser og aktiviteter.
Læs mere Tro i Dialog

Om Danmissions arbejde

Danmission er en folkekirkeligt forankret organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand og mission i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • Kontekstuel teologi for tro og social handling
  • Dialog og fredsopbygning
  • Retfærdig og bæredygtig forvaltning af naturressourcer