Arv og testamenter

Ønsker du at skabe håb, tilgivelse og liv – også når du ikke er her mere? Så hjælper vi dig gratis med at oprette et testamente

Vi arbejder for en verden med håb, tilgivelse og liv

– og vi vil blive beærede, hvis du vil hjælpe os med det!

Ved at testamentere til Danmission kan du hjælpe mennesker, der lever i fattigdom, konflikt og marginalisering. Du støtter gennem en organisation, der har mere end 200 års erfaring og solide partnerskaber i både Afrika, Asien og Mellemøsten.

Hvis du ønsker – eller overvejer – at betænke Danmission i dit testamente, yder vi gratis rådgivning, og du er meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktinformation nederst på denne side.

Når beslutningen er truffet og du ønsker at skrive testamente, anbefaler vi, at du henvender dig til en advokat. Det kan være én, du kender i forvejen, eller én i dit nærområde. Danmission kan være behjælpelig med at finde en advokat, der bor i nærheden af dig. Vi tilbyder at dække de udgifter, der måtte være ved udarbejdelsen, hvis Danmission er betænkt i testamentet.

Du har altid mulighed for at ændre i dit testamente, hvis du ønsker det. Uanset hvordan du vælger at udforme testamentet, har du fuld råderet over alle dine værdier indtil den dag, du ikke er her mere. Først da træder testamentet i kraft.

Beløb testamenteret til Danmission kan udregnes på to måder, enten som en procentdel af formuen eller som et fastsat beløb. Uanset beløbets størrelse vil vi sætte stor pris på, at du betænker Danmission – og vores arbejde for håb, tilgivelse og liv – i dit testamente.

Opret gratis et testamente online
Hvis du allerede nu er klar til at oprette et testamente, og du ikke ønsker at tale med en advokat forinden, kan du gratis benytte dig af onlineplatformen Dokument 24.

Det betyder, at du kan oprette et testamente i fred og ro hjemme foran computeren. Tjenesten er gratis, hvis du vælger at betænke Danmission i dit testamente. Dokument 24 står til rådighed for rådgivning både på telefon og via mail. Gå til Dokument 24s hjemmeside 

Tais Krøger Ziethen, Danmissions regionschef i Øst Afrika

Gratis rådgivning om testamente

Hvis du ønsker – eller overvejer –  at betænke Danmission i dit testamente, yder vi gratis rådgivning, og du er meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder at dække de udgifter, der måtte være ved udarbejdelsen, hvis Danmission er betænkt i testamentet.

Gode grunde til at betænke Danmission


  • Du er med til at arbejde for håb, tilgivelse og liv – også når du ikke er her mere!
  • Intet beløb er for småt – alle beløb gør en forskel.
  • Betænker du en velgørende organisation i dit testamente, vil din gave være fritaget for den såkaldte boafgift, der ellers tilfalder staten. Det betyder, at det testamenterede beløb går ubeskåret til Danmissions arbejde.

Kontakt

Henning Bay
Jensen

Økonomikonsulent
41 999 305
hbj@danmission.dk