Giv en fast gave

Donér et fast beløb til Danmission og støt arbejdet for en verden med bæredygtigt liv og fredelig sameksistens. Ved at gøre det giver du os mulighed for at lave langsigtede og bæredygtige udviklingsplaner

Giv et fast beløb
– og giv håb til mennesker i nød

Vil du være med til at skabe håb, tilgivelse og liv for mennesker, der lever i lande præget af fattigdom, konflikt og marginalisering? Så støt Danmission med et fast beløb hver måned.

Her på siden kan du lave en fastgiveraftale og på den måde donere et fast beløb til Danmissions arbejde hver måned. Du bestemmer selv, hvor højt beløbet skal være – vi bliver glad for lige præcis den gave, du har mulighed for at give. Ved at lave en fastgiveraftale giver du os mulighed for at lave langsigtede og bæredygtige udviklingsplaner.

Udfyld formularen herunder – og vær med til at skabe håb, tilgivelse og liv.

Du får skattefradrag for dine donationer

Du kan få fradrag for donationer til velgørenhed på op til 17.700 kroner (2023). Oplys dit CPR-nummer når du tilmelder dig, så får du automatisk skattefradrag.
Vis mere Vis mindre

Tegn et gavebrev

Et gavebrev hos Danmission er en aftale om, at du donerer et fast årligt beløb til vores arbejde – i mindst 10 år. På den måde giver du os mulighed for at lave langsigtede- og bæredygtige udviklingsplaner – langt ud i fremtiden.

Når du opretter et gavebrev, får du fuldt skattefradrag for det beløb, du tegner gavebrevet på. Ved normale donationer kan du maksimalt få fradrag på 17.700 kroner.

Kontakt Danmission på tlf. 3962 9911, hvis du vil høre mere om at oprette et gavebrev.

Vis mere Vis mindre

Om Danmissions arbejde

Danmission er en folkekirkeligt forankret organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand og mission i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • Kontekstuel teologi for tro og social handling
  • Dialog og fredsopbygning
  • Retfærdig og bæredygtig forvaltning af naturressourcer

Kontakt

Danmission

41 3962 9911
danmission@danmission.dk