Tro i Dialog

Tro i Dialog er et handlingsfællesskab i Danmission, der arbejder med religionsdialog. Arbejdet udmønter sig blandt andet i dialoggrupper, kurser og aktiviteter

Tro i Dialog er et handlingsfællesskab i Danmission, der arbejder med religionsdialog. Arbejdet udmønter sig i dialoggrupper, kurser og aktiviteter. Blandt andet står de bag kurset ”Dialogpiloterne”, hvor unge bliver undervist i dialog.  

Tro i Dialogs fornemmeste opgave er at facilitere møder mellem mennesker fra forskellige trosretninger. Formålet er – med udgangspunkt i den kristne tro – at søge viden og indsigt i hinandens religion, tro og livssyn på tværs af religiøs forskellighed. Tro i Dialog ønsker at skabe fællesskaber med plads til både åbenhed og modspil.

Tro i Dialog er drevet af frivillige, som afholder dialogaktiviteter i både Danmark og udlandet.

Vil du vide mere om Tro i Dialog, kan du kontakte kommunikationschef Christina Kofoed-Nielsen, der vil formidle kontakt til den frivillige styregruppe.

Om Danmissions arbejde

Danmission er en folkekirkeligt forankret organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand og mission i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • Kontekstuel teologi for tro og social handling
  • Dialog og fredsopbygning
  • Retfærdig og bæredygtig forvaltning af naturressourcer