Hvad laver du i Danmission?
Som ny kommunikationskonsulent hos Danmission Genbrug arbejder jeg tæt sammen med vores butikkers udviklingskonsulenter og vores frivillige rundt i Danmissions 67 genbrugsbutikker for at styrke lokale rekrutterings-, markedsførings- og presseinitiativer. Målet er at tiltrække nye frivillige til vores butikker, kommunikere med vores eksisterende frivillige og sikre, at vi tiltrækker endnu flere kunder til at donere deres gode, brugte ting og handle i lige netop vores butikker.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Danmission?
Selvom min baggrund primært er inden for det kommercielle område, har jeg længe følt en trang til at bidrage til noget større og mere meningsfuldt i verden. Hos Danmission har jeg fundet netop det. Udover det meningsfulde formål, værdsætter jeg også det fantastiske team, jeg er en del af. Det er en sand fornøjelse at gå på arbejde hver dag. Desuden nyder jeg virkelig at møde vores fantastiske frivillige rundt omkring i Danmark, som spiller en afgørende rolle i at holde genbrugshjulene i gang.

Hvordan tror du, dine kollegaer vil beskrive dig?
Jeg tror, mine kollegaer vil beskrive mig som omsorgsfuld, anerkendende og farverigt klædt med et godt humør.

Serie: Mød en ansat

Danmission er en organisation med højt til loftet, hvor medarbejdere med forskellige baggrunde og fagligheder arbejder tæt sammen med organisationens mange engagerede frivillige – for at bidrage til bedre vilkår for mennesker og natur.

I denne serie kan du møde nogle af Danmissions ansatte – fra både hovedkontoret i Hellerup og vores fire kontorer ude i verden.

Om Cecilie Funch Abildstrøm

  • Bor på Østerbro i København
  • Cand.mag. i Tourism Management fra Aalborg Universitet CPH
  • Ansat i Danmission siden januar 2024