Landekredse

Danmission arbejder i Madagaskar, Bangladesh, Pakistan og Indien gennem projekter, der er drevet af frivillige landekredse. Læs mere om arbejdet her

Har du lyst til at engagere dig i Danmissions arbejde i Madagaskar, Pakistan, Indien eller Bangladesh?

Så skal du måske være med i én af Danmissions fire landekredse. De drives af frivillige ildsjæle, der indsamler penge, udvælger projekter, har kontakt til partnere og oplyser om arbejdet. Indsatsen følges tæt af Danmissions sekretariat og bestyrelse.

Danmission har landekredse knyttet til fire lande, Madagaskar, Pakistan, Indien og Bangladesh. Du kan blive medlem af én eller flere landekredse. Det er en særlig type Danmission-medlemskab, hvor du viser din støtte til landekredsen, og hvor du – udover nyheder fra Danmission – får særlige nyheder om arbejdet i det respektive land. Man kan ikke være medlem af en landekreds uden at være medlem af Danmission.

Klik dig videre i boksene herunder, hvor du kan læse mere om og melde dig ind i de enkelte landekredse.

Madagaskar

Danmission har været til stede i Madagaskar siden 1978 – og arbejder fortsat i landet, som er et af verdens fattigste
Læs mere Madagaskar

Indien

I Sydindien samarbejder vi med Arcot Lutherske Kirke. Her støtter landekredsen et dialogprojekt og et skoleprojekt
Læs mere Indien

Pakistan

Danmission har været til stede i Pakistan siden 1901 – og arbejder fortsat for at støtte det marginaliserede kristne mindretal i landet
Læs mere Pakistan

Om Danmissions arbejde

Danmission er en folkekirkeligt forankret organisation, der gennem 200 år har arbejdet med udviklingsbistand og mission i Afrika, Asien og Mellemøsten. Vores primære indsatsområder er:

  • Kontekstuel teologi for tro og social handling
  • Dialog og fredsopbygning
  • Retfærdig og bæredygtig forvaltning af naturressourcer