75 børn og voksne sang til fordel for Fremtidsbørn

75 børn og voksne sang til fordel for Fremtidsbørn

Vodskov Kirke inviterede til børn og voksne til gospel-workshop til fordel for Danmissions arbejde for udsattte børn i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Der var et mylder uden lige, da Vodskov Kirke og deres udvalg for arbejdet for Danmission Fremtidsbørn slog dørene op til en søndag fyldt med gospelsang og fællesskab.

75 børn og voksne havde valgt at bruge en hel søndag på at synge gospel for udsatte og fattige børn i Asien, Afrika og Mellemøsten. En dygtig gospel-instruktør og fire dygtige musikere akkompagnerede de mange sangere, og dagen igennem øvede de forskellige gospelsange. Da klokken slog 15.30 var resten af menigheden inviteret først til kaffe og lagkage og så til en særlig gospelgudstjeneste. Biskoppen havde givet tilladelse til at undlade den traditionelle højmesse den dag.

Det kostede kr. 100 at være med i workshoppen pr. deltager, instruktør og band havde stillet sig gratis til rådighed, der blev samlet ind under den afsluttende gospel-gudstjeneste, og derfor kan der i alt sendes kr. 10.500 til Fremtidsbørn. Det fortæller Hanne Kirstine Holm.

“Alt forløb på bedste vis, så vi ser tilbage på dagen fyldt med glæde og taknemmelighed”.