Syng og vind en gratis kor-workshop

Syng og vind en gratis kor-workshop

Tilmeld jeres kor og vær med i Årets Lucia Indsamling til fordel for udsatte børn. Samtidig har I mulighed for at vinde en workshop.

Hvert år tænder Danmissions Årets Lucia Indsamling lys i mørket ved at kor rundt om i hele landet afholder julekoncerter til fordel for fattige børn og deres familier, så de kan gå en lysere fremtid i møde.

Når jeres kor deltager, er I også med i konkurrencen om at vinde en workshop til en værdi af 10.000 kr.

I sørger for at fylde kirken, synge, indsamle penge, så julen er fuld af sang, lys og varme, og samtidig er I med til at gøre en forskel.

Hvis I har lyst til at deltage, kan I melde jer til her, og I deltager naturligvis i konkurrencen ved tilmelding inden 1. december.

Sidste år blev Suså Gospelkor de heldige vindere af en workshop med gospel-guru Hans Christian Jochimsen.

“Vi blev meget glade, da vi vandt konkurrencen og besluttede, at præmien skulle bruges til en workshop til koret hvor vi kunne få lært lidt sangteknik og synge en masse skønne gospelsange. Vi havde fået den meget kompetente Hans Christian Jochimsen til at instruere os, og vi havde til dagen inviteret medlemmer fra tre andre lokale kor til at deltage”, fortæller Helle Sørvin, der er formand for koret.

 

Mange forventningsfulde sangere og en meget veloplagt Hans Christian Jochimsen havde en fantastisk dag fyldte med latter, sangglæde og god energi.

 

Læs mere og tilmeld jer her