Kan Danmissions netværk hjælpe?

Kan Danmissions netværk hjælpe?

Danmission Genbrug søger akut en eller flere personer til at koordinere kørselsopgaver i Storkøbenhavn.

Hver dag modtager Danmission Genbrug donationer fra gode mennesker i hovedstadsområdet. Seks stole, et kakkelbord, et antikt vitrineskab og ind imellem et helt dødsbo. Det er imidlertid de færreste butikker, der har mulighed for at hente varerne, og borgerne har sjældent en bil, der er stor nok til, at de selv kan komme ind med det. Derfor har Danmission Genbrug en kørselsafdeling i Storkøbenhavn. 
 
Det er til forsyningsdelen af genbrugsbutikkerne, at vi søger en eller flere frivillige med sans for struktur og logistik. Opgaven med at koordinere kan varetages af en eller flere personer og kan foregå fra Hovedkontoret i Hellerup, Strandagervej 24, hvor Danmission Genbrug har administration – eller fra en af Danmissions større butikker. 
 
Vi forestiller os, at der er behov for flere personer med hver sin vagtdag. Du vil komme til at samarbejde tæt med butikkernes personale og de tilknyttede chauffører. Organisatorisk hører du til hos udviklingskonsulent i Danmission Genbrug for Storkøbenhavn, Hanne Dal.
  • Aflønning: Stillingen ønskes besat med frivillige.

  • Arbejdsdag efter aftale. 

  • Tiltrædelse snarest.

Er du interesseret?

Så kontakt Genbrugsleder Torben Holm på mail tho@danmission.dk eller direkte telefon 41 99 93 16.
 
Vi vil glæde os meget til at høre fra.