Danmission er med i Danmarks Indsamling 2017

Danmission er med i Danmarks Indsamling 2017

Danmission modtager igen i år støtte fra Danmarks Indsamling, der kulminerer i et stort TV-show på DR1 lørdag 4. februar. I år går støtten til arbejde i Syrien.

Med støtte fra Danmarks Indsamling 2017 kan Danmission sammen med partnerorganisationen FDCD skaber bedre vilkår for traumatiserede børn i Syrien.

Med støtten kan vores partner drive tre børnecentre for 900 børn mellem 8 og 13 år og deres familier – i alt cirka 2700 mennesker. Ét center i den muslimsk-dominerede by Deir-Attieh med mange interne flygtninge; ét i den syrisk-ortodokse by Saddad, som flere gange er angrebet af IS; og ét i hovedstaden Damaskus, hvor medarbejderne flytter rundt for at nå flest mulige børn.

KLIK HER og læs mere om Danmissions indsats for børnene i Syrien.  

En gang om året går humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Mål nummer 2 er at stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring samt fremme bæredygtigt landbrug. Danmission får støtte som såkaldt “tilskudsprojekt”.