Se om jeres kirke har vundet! 

Se om jeres kirke har vundet!

Tak til alle de kirker som nu er med i Årets Lucia Indsamling. I har alle deltaget i lodtrækningen om at vinde en koncert med sangeren Laura kendt fra X-Factor.

Alle de kirker der har tilmeldt sig Årets Lucia Indsamling har deltaget i lodtrækningen om at vinde en koncert til jeres kirke med sangeren Laura kendt fra X-Factor til en værdi af 10.000 kr.

Laura

Laura fik æren af at udtrække vinder-kirken, og det blev Karlstrup kirke fra Roskilde Stift.

Stort tillykke til jer! Laura glæder sig til at komme og synge for jer!

Sognepræsterne, der er tilknyttet Karlstrup Kirke og menighedsrådet, blev både glade og overraskede, da de fik beskeden om, at de nu kan invitere til julekoncert med Laura.

Kirken har de seneste par år været en del af Danmissions Årets Lucia Indsamling.

“Vi havde i mange år holdt en Luciagudstjeneste for børnefamilier og andre barnlige sjæle i sognet, da vi for et par år siden fik brev om, at vi kunne støtte Årets Lucia indsamling. Menighedsrådet besluttede med det samme at være med, fordi vi på den måde kunne formidle i børnehøjde, at kristen tro også handler om andre end os selv. Vi kunne forbinde en god og hyggelig tradition hos os selv med børn i andre lande, som er mindre heldige end vores”.

 

Din kirke kan stadig nå at være med! 

I kan stadig nå at tilmelde jer Årets Lucia Indsamling og få en kasse med engle, stjerner og skrabelodder tilsendt. Tilmeld jer her

Kirkens kor kan også tilmelde sig og blive en del af Luciastafetten og få muligheden for at vinde en workshop til en værdi af 10.000 kr. Vinderkoret vælger selv den workshopinstruktør, I synes kan give jer inspiration. Læs mere her og tilmeld