Danmission inviterer til Madagaskar

Danmissions generalsekretær Jørgen Skov Sørensen sammen med Luther og generealsekretær for Dansk Oase Karsten Bach.

Danmission inviterer til Madagaskar

Danmission er igen i år med på den kristne lejr SommerOase, hvor mere end 4000 danskere samles for at dele deres tro og samle ind til Danmissions arbejde på Madagaskar.

“De fleste af os har set Disney-filmen “Pingvinerne fra Madagaskar”, men det er de færreste, der ved, at i Madagaskar lever 92 % under fattigdomsgrænsen. 92 % det er altså næsten hele befolkningen! Derfor har vi i Danmission arbejdet i landet siden 70’erne. Vi støtter lokale, så de lærer at dyrke landbrug og blive selvforsynende, og vi støtter den kristne kirke i landet, der vokser med lynets hast, men mangler uddannede præster. Tak fordi I bærer med til at skabe bedre liv for befolkningen i Madagaskar,” sådan sagde Danmissions kommunikationschef Charlotte Dyhr, da hun under dette års SommerOase holdt tale for 2000 mennesker.

CDY SommerOase 2016

Kommunikationschef Charlotte Dyhr på scenen og på storskærm i SommerOase store telt med plads til 2000.

SommerOase er en af Danmarks største kristne lejre og samler igennem en uge mere end 4000 mennesker på Rudehøj Efterskole ved Odder. Her er der både campingliv, musik, foredrag, fællessamlinger, bøn, børne-aktiviteter og meget mere. Fokus er fællesskab med Gud og mennesker.

Danmission er såkaldt kollektpartner med Dansk Oase, der står bag lejren, og derfor bliver der under lejren samlet ind til Danmissions indsats i Madagaskar. Danmission holder også åbent i cafeen Madagaskar Bar og inviterer til forskellige aktiviteter.

Hans Christian Jochimsen og Samuel Hejslet SommerOase 2016

Gospelsanger og komponist Hans Christian Jochimsen og musiker Samuel Hejslet giver koncert i Danmissions Madagaskar Bar.

I Madagaskar Bar sørger frivillig og ansatte fra Danmission for, at der bliver langet toasts, nachos, drikkevarer og kage over disken alt imens, man kan købe secondhand tøj fra Danmission Genbrug eller nyde musik.

Madagaskar Bar er placeret på lejrens camping-område og har både servering ind og ude til stor glæde for lejrens deltagere.

Også Danmission generalsekretær har besøgt SommerOase, hvor han blandt andet mødtes med generalsekretæren for Dansk Oase, Karsten Bach og mødte nogle af de engagerede frivillige, der har valgt at tage en tørn i Madagaskar Bar.

Lærke Christensen, Anna Marie Lauenstein, generalsekretær Jørgen Skov Sørensen og kommunikationschef Charlotte Dyhr udgør holdet af ansatte fra Danmission, der er med på årets SommerOase.

Lærke Christensen, Anna Marie Lauenstein, generalsekretær Jørgen Skov Sørensen og kommunikationschef Charlotte Dyhr udgør holdet af ansatte fra Danmission, der er med på årets SommerOase.

Madagaskar bar SommerOase 2016 aften

Aftenhygge med musik i Madagaskar Bar.

Madagaskar bar SommerOase 2016 gæsterMadagaskar bar SommerOase 2016

 

SommerOase 2016 Facebook skilt lærke frivilligSommerOase 2016 Anna Marie og Louis