Folkemødet 2016 er i gang!

Folkemødet 2016 er i gang!

Igen i år er Danmission en del af Folkemødet på Bornholm, og blander sig i debatten om bl.a. udviklingspolitik, religionsdialog og antiradikalisering.

Folkemødet 2016 på Bornholm er i fuld gang og skaber mylder og trafik på solskinsøen. Her mødes politikere, erhvervs- og organisationsfolk og borgere ved næsten 3.000 debatter, arrangementer og events. Danmission er med og inviterer til forskellige debatter.

KLIK HER OG SE HVOR DU KAN MØDE DANMISSION PÅ FOLKEMØDET 

Folkemøde Kirsten Auken

Camilla Brückner, direktør, UNDP Nordic office i debat med Kirsten Auken, chef for fattigdomsbekæmpelse i Danmission.

Fredagen har allerede budt på debat ml Kirsten AukenAlternativets udviklingsordfører, Ulla Sandbæk og Camilla Brückner, direktør, UNDP Nordic office. De diskuterede, hvilken rolle kirken og kirkelige organisationer spiller i at nå FN’s såkaldte verdensmål.

Folkemøde debat Kirsten Auken verdensmål
Pape og biskop Peter Folkemøde 2016

Også Danmissions dedikerede formand biskop Peter Ficsher-Møller har været på scenen og været i debat med leder af Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen om bl.a. dansk udviklingsbistand.

Mette Møbjerg værdispil Folkemøde 2016

Mette Møbjerg Madsen, der er medlem af Danmissions bestyrelse, og lokalpolitiker Fasael Rehman inviterede til såkaldt værdispil. Et spil, der blev udviklet i forbindelse med Danmissions uddannelse “Leaders for Inter Religious Understanding”, og som har til formål at gøre deltagerne bevidste om egne og andres værdier. LIU er støttet af Det Arabiske Initiativ.