Følg med i dialog-konference på Christiansborg

Følg med i dialog-konference på Christiansborg

Følg de 140 deltagere, der lige nu er samlet på Christiansborg til konference, om hvordan interreligiøs dialog kan bruges i kampen mod ekstremisme.

Følg med i konferencen ‘Danish-Arab Interfaith Dialogue Confronting Extremism’, der i dag finder sted på Christiansborg og sætter fokus på, hvordan interreligiøs dialog kan bruges som våben i kampen mod ekstremisme.

140 deltagere, der både tællere danske og udenlandske politkere som Socialdemokraternes Karen J. Klint, Radikales Martin Lidegaard, Københavns biskov, Imam Abdul Wahid Pedersen, en kvindelig toleranceminister fra De Forenede Arabiske Emirater og Peter Mandaville,rådgiver for det amerikanske udenrigsministerium er med.

Klik på linket her og følg konferencen – klik her