Vodskov kirke sælger blomsterfrø til fordel for Danmission

Vodskov kirke sælger blomsterfrø til fordel for Danmission

Når der torsdag er Open by night i Vodskov går frivillige fra Vodskov Kirke på gaden for at sælge blomsterfrø, der støtter Danmissions MAYAJA projekt for bønder i Tanzania.

Frivllige fra Vodskov Kirke i Nordjylland går torsdag aften ud i byen som gadesælgere for at sælge blomsterfrø, der sælges som lodder i et lotteri til fordel for landbrugsprojektet MAYAJA. Et projekt målrettet bønder i Tanzania, som Vodskov Kirke støtter gennem Danmission. Det fortæller netværkskonsulent i Aalborg Stift Hanne Holm til Vodskov Avis.

“Du kan med andre ord være med til at fylde Tanzanias spisekammer, samtidigt med at din have blomstrer smukt henover sommeren,” siger Hanne Holm, om hvorfor de handlende i Vodskov skal investere i de velgørende blomsterfrø.

Vodskov Kirke byder også inden for i et særligt kirketelt, hvor de sælger Danmission lys, blomster og hjemmelavede marmelader. Alt sammen til fordel for Danmissions MAYAJA projekt i Tanzania.

LÆS MERE OM MAYAJA – KLIK HER

Støt nu

Indsæt beløb