Bag en kage til Himmelske Dage

Bag en kage til Himmelske Dage

Mange frivillige har meldt sig til Himmelske Dage, men vi vil rigtig gerne have endnu flere kager til at sælge i Danmissions telt.

 

En himmelsk duft af friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage skulle gerne sprede sig fra Danmissions telt på Nytorv på Strøget i København under kirkefestivalen Himmelske Dage 5. til 8. maj.

Flere har allerede lovet at bage kage, men vi tror på, at rigtig mange vil kigge indenfor i vores telt og købe lidt godt til ganen. Og jo flere kager desto flere penge får vi til at hjælpe børn og familier ude i verden og herhjemme.

Har du tid og lyst til at bage en kage og komme forbi med den på Nytorv under Himmelske Dage, så kontakt Christina Kofoed-Nielsen på ckn@danmission.dk eller 41 999 331.

Danmissions telt byder på mere end kaffe og kage. Laura Kjærgaard synger hjertesange; Leif Munksgaard har inviteret en kristen, en muslim og en jøde til en snak om din tro – min tro; Birgit og Henrik Bønlykke fortæller, hvorfor de ser det som mission at gå i dialog med flygtninge i Nordjylland; generalsekretær Jørgen Skov Sørensen sælger kaffe og er klar til både at lytte og svare på spørgsmål. For bare at nævne noget af det, man kan opleve i Danmissions telt. Og teltet er nemt at finde, så det er et oplagt mødested på Himmelske Dage. Vi ses!