Kvindernes Internationale Bededag 4. marts

Kvindernes Internationale Bededag 4. marts

”Lad os benytte Kvindernes Internationale Bededag til forbøn for fattige og udsatte kvinder,” lyder opfordringen fra Birgitte Nørgaard Warming. Hun er teamleder for netværk i Danmission, men står også for vores månedlige forbønsbrev.

Hvert år – den første fredag i marts – forener Kvindernes Internationale Bededag kristne kvinder i mere end 170 lande i et verdensomspændende fællesskab omkring bøn og handling. Bededagen begynder ved solopgang på Vestsamoa, og bønnen fortsætter jorden rundt, indtil den sidste samling finder sted på øen Amerikansk Samoa i Stillehavet. I Danmark afholdes der arrangementer godt 60 steder – indbydere er kvinder fra forskellige kirkesamfund, der i fællesskab har tilrettelagt dagen. Alle er velkomne!

Læs mere – klik her

Kvinder fra de kristne kirker i Cuba har i år tilrettelagt en gudstjeneste, som bruges jorden rundt på Kvindernes Internationale Bededag. Temaet er ”Tag imod Guds Rige ligesom et barn”. De cubanske kvinder har samlet en lang række tekster og bønner, der på denne dag bliver brugt overalt i verden.

Danmission udsender hver måned et forbønsbrev, som inspiration til at bøn for de mennesker, vi støtter i vores arbejde, og for vores udsendte.

Find forbønsbreve – klik her