De syriske børn betaler krigens pris

De syriske børn betaler krigens pris

Læs hilsen og aktuel situationsrapport fra Danmissions regionsleder i Mellemøsten, Maria Lindhardt.

Kære venner

Jeg skriver til Jer fra Libanon, hvor jeg befinder mig tæt på den syriske grænse.

Titusinder af syrere er endnu engang blevet sendt på flugt efter, at det syriske regime og Rusland for nylig begyndte at bombe hundredevis af mål. Ruslands præsident Putin siger, at luftangrebene er rettet mod Islamisk Stat og ”andre terrorister”.

Danmissions partnere inde i Syrien gør alt, hvad de kan for at hjælpe den nye bølge af internt fordrevne, som primært består af familier med børn. Det er dog en vanskelig opgave, da bevægelsesfriheden mellem de forskellige områder inde i Syrien endnu en gang er blevet betydeligt indskrænket, som følge af de russiske bombninger.

Den syriske befolkning interesserer sig ikke for stormagternes krigsstrategier. Det eneste de ønsker er at finde et sted, hvor de kan være i sikkerhed fra bomberne. Denne mulighed mindskes betydeligt for dag til dag.

Krisen vokser, og antallet af flygtninge bliver større og større.

Du kan være med til at sikre, at de syriske flygtninge får mad, tæpper, medicin, brændstof og husly.

Danmission får hjælpen frem takket være et mangeårigt samarbejde med lokale partnere.

Tak for din støtte!

Med venlige hilsner fra Maria Lindhardt, regionsleder i Mellemøsten, Danmission.

 

[onlinedonation id=”121″]