Danmission Unge får to nye ungdomsentreprenører

De to entreprenører skal samle og motivere danske unge, som brænder for at gøre en forskel for mennesker i verden og i Danmark.

Christina Buch-Larsen og Thomas Holmgaard Hundebøll fra København og Aarhus er ansat som nye ungdomsentreprenører i Danmission. Her skal de være med til at styrke arbejdet i Danmission Unge, der er et handlingsfælleskab af unge, som bl.a. arrangerer events, seminarer og arbejder med religionsdialog. De står f.eks. bag initiativet Du’ for NICE!, der spreder glæde og næstekærlighed ved f.eks. at dele varm kakao ud en kold oktoberdag i København, arrangere luciaoptog for asylbørn på Københavns Rådhus, arrangere happenings i Aarhus og lave sommerferieaktiviteter for børn i Sydhavnen – ét af Københavns mest udsatte områder.

Danmission Unge arrangerer også volontør- og praktikophold for unge, der ønsker at rejse ud i verden og blive tilknyttet Danmissions arbejde i Afrika, Asien eller Mellemøsten.

Vil du være en del af Danmission Unge, så læs mere her

Billede 2Christina Buch-Larsen er 21 år, bor i Roskilde og starter efter sommeren på RUC, hvor hun skal studere performance-design og plan, by og proces med henblik på at arbejde som eventmanager og projektleder indenfor den kulturelle og kreative sektor. Hun har rejst meget og er frivillig leder i FDF, der disse år har et missionsprojekt i Myanmar i samarbejde med Danmission.

Derudover har hun arbejdet for Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling, hvor hun har rejst rundt på skoler for at fortælle om årets projekt og engagere de unge i indsamlingen. Hendes store netværk og kendskab til kirkeligt børne- og ungdomsarbejde skal være med til at åbne døre og knytte nye kontakter i forbindelse med Danmission Unges arbejde i København.

Billede 1Thomas Holmgaard Hundebøll er 23 år. Han kommer fra Esbjerg, hvor han som barn har været aktiv i FDF og siden frivillig børne- og ungdomsleder. De seneste år har han boet i Aarhus, hvor han har opbygget et stort netværk indenfor det frivillige og kirkelige ungdomsarbejde. Efter sommer skal han studere Idéhistorie på Aarhus Universitet.

Thomas har et godt kendskab til Danmission, da han sidste år var ansat som Global Fortæller for Danmission. Her var han først fem uger i Myanmar, hvor han fik indblik i Danmissions arbejde i landet og besøgte unge kristne. Herefter rejste han sammen med en ung gæst fra Myanmar rundt i Danmark og fortalte om sine oplevelser til danske konfirmander som en vigtig del af Danmissions undervisningstilbud, Konfirmand Aktion. Han er aktiv i Danmission Unge i Aarhus og har bl.a. deltaget på Danmissions særlige dialoglejr for unge, der hvert år holdes i Mellemøsten.

Danmission Unge består af engagerede unge (18-30 år) rundt i landet, som på forskellig vis brænder for at møde mennesker med nærvær, samtale og dialog. Det sker blandt andet gennem events, inspirationsmøder, workshops og rejser, ved at deltage i kampagner som Verdens Bedste Nyheder, stå i stand i forbindelse med stævner, lejre og meget, meget andet.

Følg med i Danmission Unges arbejde og initiativer på Facebook og @danmissionunge på Instagram.