Dansk og libanesisk menighed knytter bånd i København

Hvordan støtter en dansk og libanesisk menighed hinanden? Kom til fyraftensmøde tirsdag 16. juni i Helligåndskirken i København.

Helligåndskirken i København og Danmission inviterer inden for til fyraftensmøde med titlen Hvordan står det til med de kristne i Libanon og Syrien?. Det sker tirsdag den 16. juni kl. 17.00 – 18.00 i Helligåndskirken på Strøget.

Helligåndskirkens venskabsmenighed fra det nordlige Libanon er på besøg og dets syriske præst Dr. Theol Hadi Ghantous vil fortælle nyt fra sine besøg til kristne menigheder inde i Syrien. Han vil også fortælle, om hvordan den libanesiske menighed er involveret i at hjælpe og støtte de mange syriske flygtninge, der er kommet til kirkens nærområde.

Kom også og bliv klogere på, hvordan venskabet mellem en dansk og en libanesisk knyttes, og hvordan de to menigheder støtter og opmuntrer hinanden.

Alle er velkomne!

 

Overvejer din kirke at blive venskabsmenighed for en kirke i Mellemøsten, så læs mere her