Ny fagkonsulent til fattigdomsbekæmpelse

Danmission får ny fagkonsulent til dialog og fattigdomsbekæmpelse i Mellemøsten.

32-årige Stine Baltzer Madsen er fra 1. juni ansat som fagkonsulent for Danmissions arbejde i Mellemøsten.

Tryk her hvis du vil vide mere om Danmissions dialogarbejde

Stine Baltzer Madsen vil have fokus på monitorering og rapportering af de aktiviteter, der finder sted i forbindelse med programmet Det Arabiske Initiativ, der har til formål at skabe grundlag for dialog, forståelse og samarbejde mellem Danmark og den arabiske verden samt det Danida-støttede arbejde Danmission har i Mellemøsten.Stine Baltzer Madsen foto

Stine Baltzer Madsen har læst udviklings- og Mellemøststudier på henholdsvis RUC og Syddansk Universitet, og efterfølgende har hun arbejdet med menneskerettigheder og udviklingsarbejde, senest som konsulent hos INKA Consult.

Hun bor i København sammen med Kasper. Parret har datteren Alba på 11 måneder.