Danmissions udsendte i Madagaskar tager på dansk foredragsturné

Danmissions udsendte i Madagaskar tager på dansk foredragsturné

Ægteparret Annika og Rune Bach, der siden 2013 har været udsendt til Madagaskar, drager i maj måned rundt i Danmark for at fortælle om deres arbejde.

Rune Bach holder blandt andet foredrag med temaet ”Madagskar – meget mere end tegnefilm – hvordan er det at være teenager” på efterskoler. Denne lørdag den 9. maj gæster han fx Global Festival for efterskoleelever på Silkeborg Højskole.  Læs mere her.

Annika Bach holder blandt andet foredrag med fokus på børne- og familieliv i Madagaskar. Det gør hun blandt andet i Tinglev Kirke 26. maj. Læs mere om arrangementet her.

Både hver for sig og i fællesskab vil ægteparret holde stormøder i flere af Danmission Genbrugs butikker. De kommer fx til Odense 18. maj i Danmission Genbrug på Thriges Plads, hvor de vil fortælle om livet som udsendte, hvor de hjælper den lutherske kirke med projekter inden for fattigdomsbekæmpelse, kirkeudvikling og dialogarbejde. De kan fortælle om, hvordan Danmission støtter arbejdet med at sikre kvinder og deres familier adgang til et værdigt liv i et af verdens fattigste lande. Læs mere om arrangementet her.

Har du lyst til at deltage i et af Rune og Annika Bachs foredrag – så se om der er et arrangement i nærheden her.

Vil du booket et foredrag med Annika og Rune Bach, så klik her

[onlinedonation id=”95″]