Skal kristne lære muslimske bønner for at overleve?

Skal kristne lære muslimske bønner for at overleve?

Danmissions chef for fattigdomsbekæmpelse blogger om Islamisk Stat, der på brutal vis dræber uskyldige kristne og med frygtindgydende skridt nærmer sig Europa.

Det er uacceptabelt, at religiøse bønner skal kunne reciteres for at slippe for vilkårlig henrettelse. Religiøse forskelle kan udvide horisonten hos den enkelte og være en kilde til inspiration, men skal aldrig være grund til mord og modbydelighed.

Sådan indleder Nik Bredholt sin blog om terrorbevægelsen Islamisk Stat, der nu også nærmer sig Afrika. Nik Bredholdt er bekymret for, at Islamisk Stat bevæger sig ind på det ekspanderende marked for menneskesmugling. Han vurderer, at hvis terrorbevægelsen først får rigtig fat i markedet for menneskesmugling, så vil der være midler til en hel del mere terrorisme, og det vil skabe en direkte linje til Europa igennem migranterne.

Læs hele bloggen på Globalnyt

[onlinedonation id=”95″]