Syrien – helt tæt på

Syrien – helt tæt på

Øjenvidneberetninger fra et Mellemøsten præget af konflikt - og meget andet. Bestil et foredrag med Birgitte Søgaard Lauta.

Nu er der mulighed for at få en levende øjenvidneberetning fra et af verdens brændpunkter gennem en af Danmissions tidligere udsendte, Birgitte Søgaard Lauta.

Birgitte har boet to år i Syrien fra 1999 frem til 2004 og i Beirut fra 2013 til 2015, hvor hun har været udsendt for Danmission. Hun vender i starten af marts hjem til Danmark sammen med sin mand og sine børn og er til rådighed for foredrag rundt i landet, hvor hun vil fortælle om sine oplevelser, om mennesker, hun har mødt og de historier, som hun har set og hørt i sin tid i det borgerkrigshærgede Mellemøsten.

Læs mere og bestil foredrag her.

Læs Birgittes blog her.