Julehilsen fra Abu Mohammad i Syrien

Julehilsen fra Abu Mohammad i Syrien

"Vi ønsker at leve med værdighed," siger Abu Mohammad, som samtidig beder om støtte til Danmissions nødhjælpsarbejde i Syrien.

Af Abu Mohammad, på flugt i sit eget land

  • Vi ønsker at leve med værdighed.
  • Vi ønsker, at krigen og volden stopper.
  • Vi ønsker, at ingen andre skal opleve den samme elendighed og smerte, som vi gennemlever.
  • Vi dør af sult, hvis ikke vi får nødhjælp.
  • Vi kender det danske folk. I har før hjulpet os med at bygge et hospital (Østerlandsmissionen, som siden blev en del af Danmission, red.). Nu beder vi jer om også at hjælpe med at hele vores sår og med nødhjælp, så vi kan overleve.

Abu Mohammad er en af de internt fordrevne i Syrien, som Danmission hjælper. 6,5 millioner syrere skønnes at være på flugt i deres eget land – det er nogle af de allerhårdest ramte, men også dem, det er sværest at nå frem med hjælp til. Danmission hjælper flygtninge inde i selve Syrien – det kan vi takket være vores mangeårige partnere.

Tak for din støtte!

[onlinedonation id=”121″]