Kom helt tæt på missionsarbejdet

Kom helt tæt på missionsarbejdet

I foråret 2015 er der enestående muligheder for en dugfrisk opdatering ved Danmissions udsendte.

I foråret 2015 er en række af Danmissions udsending hjemme og holder foredrag og møder i hele Danmark. Der er derfor rig mulighed for at komme helt tæt på missionsarbejdet og få en dugfrisk opdatering på det, der rører sig de steder i verden, hvor Danmission arbejder.

Se en oversigt over emner for foredrag og datoer for, hvornår de er til rådighed her:

De udsendte fortæller levende og engageret ud fra de områder, de er særligt optaget af i deres arbejde. Med sig i bagagen har de en stor viden om kulturelle forhold og stærke og gribende øjenvidneberetninger fra livet ude og fra mennesker, de har mødt.

Læs mere om de enkelte foredrag og bestil her