Modeshow i Danmission Genbrug

Modeshow i Danmission Genbrug

Danmission Genbrug Nørresundby fejrede 25 års jubilæum 14. oktober

Dagens igennem var der rigtig mange kunder forbi Danmission Genbrug i Nørresundby og ønske tillykke med 25 års fødselsdagen, som blev fejret med ekstra gode tilbud, kaffe og hjemmebagt kage til kunderne. Og så var der udendørs mødeshow, hvor alle modellerne havde fundet noget rigtig flot og elegant tøj, de stilfuldt fremviste på catwalken for de mange fremmødte tilskuere. Genbrugsmodeshowet sluttede som med de fine festkjoler, som gav store klapsalver fra alle tilskuerne.

Har du lyst til at være en af de mange frivillige i Danmission Genbrug så klik her og se, hvordan du bliver en del af et givende socialt netværk med et godt formål.

Modeshow, Danmission Genbrug i Nørresundby fylder 25 år .

Modeshow, Danmission Genbrug i Nørresundby fylder 25 år .