5 unge i praktik i Afrika og Asien

5 unge i praktik i Afrika og Asien

Danmission har antaget 5 nye unge praktikanter, som rejser ud i verden i sensommeren. På billedet ses de sammen med de to Globale Fortællere, som er rejst for Danmission til Myanmar.

Nadia Stephanie Juulskov Aarø er 24 år og studerer 3K (Kristendom, Kultur, Kommunikation) på UC Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Fra august 2014 til januar 2015 udsendes Nadia med Danmission i praktik i diakoniprogrammet hos den evangelisk lutherske kirke i Karagwe i Tanzania. Nadia er opvokset i Allerød og har taget en HF på Frederiksborg Gymnasium/HF. Nadia har tidligere har været i praktik på Danmissions Hovedkontor i Hellerup og været frivillig i Danmission Unge.

Christian Højgaard Jensen på 26 har en bachelor i teologi og læser nu Persuasivt Design på Humanistisk Informatik, Aalborg Universitet. Fra august til december 2014 udsendes Christian af Danmission til et praktikophold på præsteuddannelsesstedet SALT i Madagaskar, hvor han bl.a. skal undervise i hebraisk og arbejde med udvikling af onlinelæringssystemer. Dette er områder, som Christian har erfaring i, da han siden 2012 været undervisnings- og forskningsassistent for professor Nicolai Winther-Nielsen i et projekt med at udvikle digitale undervisningsressourcer til hele verden.
Christian er opvokset i Herning og har taget en studentereksamen på Herning HTX. I dag bor han i København, hvor han er engageret i ungdomsbestyrelsen i Luthersk Mission Nansensgade.

Anne-Mette Hüls Dyrmose er 23 år og læser naturforvaltning ved Københavns Universitet. Anne-Mette skal fra august 2014 til februar 2015 i praktik på Danmissions landekontor i Phnom Penh, Cambodja. I Cambodja skal Anne-Mette særligt tilknyttes skovbevarelsesprojektet. Anne-Mette går ikke uforberedt ind i praktikken i Cambodja. Hun har tidligere været volontør på en skole i Phnom Penh i en måned, og er også fagligt klædt godt på både fra sit studie og fra job som studentermedarbejder i Miljøministeriet og projektansat hos Naturstyrelsen. Anne-Mette er opvokset først i Broager i Sønderjylland og siden i Bredballe ved Vejle, hvor hun har taget en studentereksamen ved Rødkilde Gymnasium.

Jens Birkedal Videbæk er 27 år og læser teologi ved Aarhus Universitet. Fra september 2014 til februar 2015 er Jens antaget af Danmission til et praktikophold ved CEPA, som er et efteruddannelsesprogram for præster i Phnom Penh, Cambodja. En del af praktikken bruges hos Abundant Life-kirken (ACL) i den cambodjanske by Preah Sdach. Hos CEPA skal Jens assistere Anne Mette Jürgensen, udsendt af Danmission, i bl.a. planlægning og afholdelse af workshops, mens han i ACL skal arbejde med kirkens ungdomsarbejde. Jens er opvokset i Nøvling ved Herning og er student fra Herning Gymnasium. Gennem det meste af sit liv har Jens været engageret i KFUM&KFUK.

Merete Kofoed-Johnsen er 27 år og læser kandidatgrad i Mellemøststudier ved Lund Universitet, Sverige. Merete er antaget af Danmission til et praktikophold ved Den Anglikanske Kirkes udviklingsafdeling, EpiscoCare, i Cairo, Egypten. Praktikken løber fra august 2014 til januar 2015. Hos EpiscoCare skal Merete både arbejde med det administrative, med udviklingsprojekter og med dialog. Merete kender Mellemøsten bl.a. som volontør i Egypten og turguide i Tyrkiet. Hun er desuden frivillig i NASIM (Netværk af Akademikere, Studerende og Interesserede i Mellemøsten). Merete er opvokset i Hvidovre og har gået på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg. Hun har en bachelorgrad i arabiske- og mellemøstlige studier fra Københavns Universitet.

Har du lyst til at rejse ud med Danmission? Og det er ikke forbeholdt unge – der er også brug for seniorvolontører. Klik her og læse mere.