Sangere og tilskuere om Gospel Aid 2014   

Sangere og tilskuere om Gospel Aid 2014

Voxpop fra GospelAid arrangeret af Danmission og gospelkirken The Gospel Fellowship

Af Kristine Højsager, kommunikationsmedarbejder og frivillig i Danmission

Sangere

”Det er første gang, jeg er med i GospelAid, selvom jeg har sunget gospel i 10 år. Det er mega fedt med så mange sangere, og det giver også nogle udfordringer, fordi man skal kunne synge på mange forskellige måder. Gospel giver mig livsglæde og godt humør.” Vivi, Gospel United, Slagelse

Gospelsanger 2014

Vivi, gospelsanger 2014

Gospel aktiverer endorfinerne for fuldt drøn. Det er mere end fedt, og vi smiler hele vejen hjem. Vi har kun sunget en sæson, men vi har talt om det i årevis. Det var dog først, da min venindekom til at arbejde i nærheden af et kor, at vi fik gjort noget ved det.” Dorte, Copenhagen Gospel Voices, København

Dorte og Lene, sangere GospelAid 2014

Dorte og Lene, sangere GospelAid 2014

Tilskuere

”Jeg er her, fordi min moster plejer at synge i et af de gospelkor, der optræder. Derudover kender jeg en, der synger, og som bor i naboopgangen. Jeg synes, gospel er fantastisk og livsbekræftende. Det skaber meget glæde.” Helle, København

Helle og hendes datter, GospelAid 2014

Helle og hendes datter, GospelAid 2014

 

 

Gitte, tilskuer GospelAid 2014

Gitte, tilskuer GospelAid 2014

”Jeg synger normalt i et kor og har gjort det siden 2008. Gospel giver et kæmpe overskud, og man føler sig så opløftet bagefter.” Gitte, København

”Det er dejligt, at GospelAid støtter egyptiske børn. Jeg kom tilfældigt forbi arrangementet, mens jeg er på ferie her i Danmark. Jeg er kristen, og jeg vil gerne vide mere om arrangementet.” George, Egypten (foto øverst)

”Vi kan begge godt lide gospel, men det er en ren tilfældighed, at vi kom forbi i dag. Vi er på cruise og bor til dagligt i Californien.” Don og Grace, USA

Tilskuere GospelAid 2014

Don og Grace, tilskuere GospelAid 2014