Festlig udsendelsesgudstjeneste i Christianshavn

Festlig udsendelsesgudstjeneste i Christianshavn

Læs Kristeligt Dagblads interview med Christa og Peter Herum, som pinsesøndag ved en gudstjeneste blev udsendt til Asien for Danmission.

Når Christa og Peter Herum flytter til Bangladesh senere på sommeren, for at arbejde i Asien for Danmission, kan de se tilbage på en flot pinsesøndag i fyldt Christians Kirke i København.

Danmissions formand, biskop Peter Fischer-Møller, stod for selve udsendelsen og velsignede parret og deres kommende arbejde i Asien. Sognepræst Flemming Pless stod for liturgien, og prædikenen blev holdt af Mogens Kjær, Generalsekretær i Danmission. Efter gudstjenesten var der en lille sammenkomst som bød på taler og hygge.

Udsendelsesgudstjeneste - familie og Peter Fischer-Møller

Christa og Peter Herum er ansat for en 4-årig periode. Parret har to sønner, David og Jonas på 18 og 13 år. Jonas rejser med ud og skal gå på international skole. David afslutter 3. på gymnasiet i Danmark sommeren 2015 og har derefter planer om at følge efter resten af familien.

Peter er Danmissions nye regionsleder for Asien med arbejde i Bangladesh, Cambodja og Myanmar, indbefattende ansvar for igangværende og nye projekter, samarbejde med partnere og udsendte i regionen.

Christa skal arbejde som dialogkonsulent med opgaver primært i Bangladesh og efter relevans i regionen.

Læs interview i Kristeligt Dagblad her

Læs mere om Christa og Peter Herum her