15 års fødselsdag med modeopvisning

Jubilæum i Danmission Genbrug i Aakirkeby på Bornholm.

De mange gæster, de fleste ældre kvinder, havde forventningsfuldt bænket sig på stolene langs hylderne med T-shirts og bluser. I dagens anledning var udstillingsvinduet ryddet og omdannet til catwalk, for mandag eftermiddag blev 15 års fødselsdagen i Danmission Genbrug i Smedegade 3 i Aakirkeby fejret med genbrugs-modeopvisning, skriver Bornholms Tidende.

Butikken bugner af tøj til mænd og kvinder i alle aldre, børn og unge, sko, tasker og tilbehør. Kun det bedste bliver sat til salg, så mannequinerne kunne vælge og vrage imellem alle mulige smarte outfits og kombinationer til sport, hverdag og fest. Alle de mange sæt og kombinationer, der blev vist frem, havde hver fået et nummer, hvis nu gæsterne havde lyst til at købe kombinationen.

Butikken har 34 frivillige – alle kvinder og nogle af dem over 80 år. Salget af genbrugstøj og tilbehør giver en omsætning på omkring 160.000 kr. om året.

Har du lyst til at være med i et givende fællesskab i Danmission Genbrug – så klik her og læs mere. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i den lokale genbrugsbutik. Der er brug for mange hænder!