Hvad går kirkeligt arbejde i udviklingslande ud på?

Hvad går kirkeligt arbejde i udviklingslande ud på?

I denne uge giver Danmission og 33 andre kirkelige organisationer på Facebook svar på, hvorfor kristendommen motiverer, skaber mening for og hjælper så mange mennesker i verdens fattigste lande.

“I mange udviklingslande oplever man, at ligegyldigt hvor langt væk man kommer fra hovedvejen, så er der en kirke. Kristne menigheder er til stede derude, hvor en stor del af de fattigste lever deres liv. Steder, hvor regeringer og store internationale organisationer sjældent kommer”, lyder det i en video, der er produceret af Danmission og 33 andre kirkelige organisationer i Danmark.

Organisationerne, der alle er medlemmer af Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling (DMRU), har sammen lavet en kampagne, der på Facebook skal sætte fokus på vigtigheden af det kirkelige arbejde i verdens udviklingslande og udsatte områder.

I den sammenhæng bliver der i løbet af ugen lagt en række spændende historier og videoer på Danmissions Facebook-side, som du hellere end gerne må kommentere på.

Tag del i debatten på Facebook 

Allerede her til morgen har Danmission for eksempel startet en debat på siden om, hvordan kristendommen motiverer dig i din hverdag, mens det senere på ugen vil blive diskuteret, hvordan kirken er forpligtet til at hjælpe børn verden over, da det netop er dem, der er håbet for fremtiden. Historien om den 6-årige syriske pige Alia, der aldrig har oplevet andet end krig, men som Danmission har hjulpet til at finde håb, kan du allerede smuglæse nu.

I weekenden vil der desuden være Facebook-premiere på “Kirkens hænder”, der er en film produceret af Danmission om arbejdet med fattigdomsbekæmpelse, dialog og kirkeudvikling.