Boom i Danmission Genbrug

Boom i Danmission Genbrug

Danskerne er vilde med genbrug. Læs artikel fra Avisen.dk, der har interviewet leder af Danmission Genbrug, Torben Holm.

Avisen.dk har set på omsætningen i fem store hjælpeorganisationers genbrugsarbejde, og konklusionen er klar: genbrug er populært!

Lederen af Danmission Genbrug, Torben Holm, mener at boomet bl.a. skyldes, at folk på overførselsindkomster, flygtninge og indvandrere simpelthen ikke har råd til at handle andre steder end i genbrug. På trods af at konkurrencen er hård, så har Danmission Genbrug øget sin omsætning de senere år.

“Der kommer stadig flere private loppemarkeder og kommunale genbrugscentre, som vi konkurrerer med. Derfor er overskuddet udtryk for, at vores mange frivillige er dygtige til at drive forretningerne og gøre dem indbydende for vidt forskellige kunder,” siger Torben Holm. 

Læs hele artiklen ved at klikke her