Så er Konfirmand Aktion 2014 i gang!

Så er Konfirmand Aktion 2014 i gang!

Unge Globale Fortællere fra Myanmar og Sierra Leone holder foredrag for danske konfirmander. Med rundt er danske unge.

Fra januar til marts rejser dette års Globale Fortællere rundt i hele landet, hvor de inspirerer og udfordrer danske konfirmander til at reflektere over det at tro. Over 150 arrangementer venter forude.

De Globale Fortællere kommer fra Myanmar og Sierra Leone. De landede i sidste uge og har allerede oplevet sne og spist rugbrød (for første gang i deres liv).

Otte unge kvinder udgør det samlede Konfirmand Aktion-hold: Eh Thi og Ja Seng fra Myanmar, Hannah og Rosaline fra Sierra Leone samt Anna, Olivia, Sarah og Kristina fra Danmark.

Rosaline fra Sierra Leone fortæller: ”Som Global Fortæller glæder jeg mig til at dele min livshistorie og mit vidnesbyrd med unge i Danmark. Jeg håber at få nye venner og opleve værdien i kulturel forskellighed.”

Eh Thi fra Myanmar fortæller: ”Jeg glæder mig til at besøge kirken i Danmark, fortælle danske unge om mit engagement i min lokale kirke og opleve, hvordan folk i Danmark engagerer sig i frivilligt og socialt arbejde.”

Læs mere om de Globale Fortællere på hjemmesiden www.konf.dk og følg dem også på Facebook 

Test selv, hvor meget du ved om Sierra Leone og Myanmar og udfyld tipskuponen – Tip en 10’er om Myanmar eller Tip en 10’er om Sierra Leone

Ønsker du at vide mere om Konfirmand Aktion, så Kontakt Rebekka Steinvig på rs@danmission.dk eller 41 999 335

Konfirmand Aktion er et samarbejde mellem Danmission, Mission Afrika, Afrika In Touch og TPC.