Danmission inviterer til foredrag med populær svensk forfatter

Danmission inviterer til foredrag med populær svensk forfatter

Forfatter Tomas Sjödin udforsker i sin nye bog menneskets urgamle rytme, og opfordrer os til at tilbringe mere tid på sofaen, til at dyrke livets sunde rytme og fylde livet med venner, måltider og fest. Torsdag 29. oktober gæster han Helligaandshuset i København.

Hvad sker der, når vi hviler? Det emne er der fokus på, når den svenske forfatter Tomas Sjödin holder foredrag torsdag 29. oktober, i Helligaandshuset, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København.

Det er Danmission, Areopagos, Helligaandskirken og forlaget Boedal, der står bag arrangementet.

Mange længes efter hvile. Men hvad er hvile egentlig? – er det andet og mere end ikke at arbejde? Hvordan kan vi kombinere vores behov for hvile med vores ansvar og forpligtelser? Og hvordan håndterer vi hvilens hovedfjender: bekymringen, leden og rastløsheden?

Den svenske forfatter Tomas Sjödin har for nylig udgivet bogen “Det sker, når du hviler”.

Bogen er en hyldest til hvilen, og på baggrund af bogen holder Tomas Sjödin nu to foredrag i Danmark, hvor han taler om at genopdage den ældste af alle livsrytmer, hvor tro og kærlighed har en chance for at vokse.

Torsdag den 29. oktober, kl. 17-20:

Arrangementet foregår i Helligaandshuset, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København. Detbliver holdt som et fyraftensmøde, hvor der i løbet af aftenen vil være en let omgang aftensmad.

Du kan tilmelde dig arrangementet her! 

Arrangører: 
Areopagos, Helligaandskirken, Boedal og Danmission.