Mød Danmissions nye Globale Fortællere

Mød Danmissions nye Globale Fortællere

I dag er tilmeldingen åbnet for booking af Danmissions nye Globale Fortællere. Læs med her og lær' dem at kende.

Fire unge mennesker er ansat til være Danmissions Globale Fortællere for 2019/20. De er klar på eventyr og foredragsturné, når de i efteråret tager en tur til Zanzibar og efterfølgende holder foredrag for mennesker i alle aldre! Med udgangspunkt i mødet med unge kristne og muslimer på Zanzibar fortæller de Globale Fortællere om vigtigheden af at SE OP – på sin næste, på det omgivende samfund, på verden! 

Bliv lidt klogere på hvem de er her: 

Kennet Schmidt

Kennet Schmidt er 20 år og kommer fra Skjern. Han bliver student her i sommeren 2019. Kennet er en aktiv ung mand, der både finder tid til den lokale ungdomsforening og til at dyrke sine fritidsinteresser som en god løbetur eller jagttur med hans hund. Kennet glæder sig til at opleve arbejdet på Zanzibar og derefter at formidle de gode historier videre.

Klara Christensen

Klara Christensen er 20 år og kommer fra Dronninglund. Klara bliver student her i sommeren 2019 og hun glæder sig til et indblik ”bag facaden” på Zanzibar og komme et spadestik dybere, end man gør som turist. Klara er aktiv i KFUM&K, hvor hun er med til at arrangere spejderkurser, og derudover laver hun også FDF-lejre for børn. Kort fortalt elsker Klara at lege med børn og at dyrke musik og teater, når der er tid til det.

Johannes Thomsen

Johannes Thomsen er 21 år og kommer fra Vejle. Johannes blev student i 2018 og har siden arbejdet ved Den Danske Kirke i London som junior assistent. Derudover har Johannes været aktiv i KFUM&K i mange år – f.eks. som leder på børnelejre og sommerfestivaller. Fritiden går med at spille musik og dyrke historiske og kulturelle aktiviteter. Johannes glæder sig til i fællesskab med de andre tre at opleve og lære om kulturen på Zanzibar og fortælle om det efterfølgende.

Annika Rønne Schmidt

Annika Rønne Schmidt er 20 år og kommer fra Tarm i Vestjylland. Hun blev student i 2018 og har i sit første sabbatår arbejdet som guide på Kreta og gået på Højskole i Hillerød. Annika har som barn boet syv år i Tanzania, og glæder sig til et gensyn med landet. I fritiden holder Annika af at bage kage, hækle, køre på motorcykel og snakke om Gud. Hun drømmer om en dag at skrive en historisk roman.

Forløb​

Kennet, Klara, Annika og Johannes rejser til Zanzibar i august, hvor de i en måneds tid kommer til at møde unge kristne og muslimer, bliver en del af den lutherske kirke på øen og oplever Danmissions projekter. Fra slutningen af september er de klar til at indtage de danske landeveje og møde alle aldersgrupper fra minikonfirmander til ældre frivillige i Danmissions genbrugsbutikker, m. fl.

Interesseret?

Hvis disse unge mennesker og deres mission har fanget din interesse, og du kunne tænke dig at høre et af deres foredrag i oktober eller november, er du meget velkommen til at kontakte

Lærke Lysemose Christensen på llc@danmission.dk eller tlf. 41999335.

Du kan også bestille de Globale Fortællere til at komme ud til dine konfirmander i 2020. Læs mere og bestil her