Hvad hedder Årets Ildsjæl 2017?

Hvad hedder Årets Ildsjæl 2017?

Hjælp med at kåre Årets Ildsjæl, som brænder for Danmission og gør en forskel.

I 2016 hed Årets Ildsjæl Søren – det er ham med frimærkerne. Året før hed de Ruth og Johannes – det er dem med lysene. Hvad skal årets Ildsjæl hedde i 2017? Hvert år kårer vi Årets Ildsjæl på repræsentantskabsmødet i september. Både for at hylde et menneskes indsats, men lige så meget for at sætte fokus på, at Danmission bæres af et landsdækkende netværk af ildsjæle. De giver deres tid og
kræfter for at oplyse om Danmission, de samler de nødvendige penge ind, de beder for arbejdet og skaber fællesskab om vores fælles sag: Danmissions arbejde med kirkeudvikling, dialog og fattigdomsbekæmpelse.

Når vi hvert år kalder på nomineringer til Årets Ildsjæl, kommer der mange navne ind på mennesker, som brænder for Danmission og gør en forskel. Så hvem skal Årets Ildsjæl være i 2017?

Send dit begrundede forslag til Birgitte Nørgaard Warming på bnw@danmission.dk senest 1. august, så beslutter et udvalg af frivillige og ansatte i Danmission, hvem der kåres som Årets Ildsjæl 2017 på repræsentantskabsmødet. Har du spørgsmål, så ring på 41 999 315.