Danmission Unge samler ind til Myanmar fra Ungdomskirken i Aarhus

arkivfoto

Danmission Unge samler ind til Myanmar fra Ungdomskirken i Aarhus

1500 stykker kage, bankospil og Myanmar-souvenirs. Det er, hvad der lige nu står linet op i Ungdomskirken i Aarhus, hvor Danmission Unge samler penge ind til fordel for projektet MinglamarMyanmar.

For 75 kroner kan aarhusianere i eftermiddag spise kage med god samvittighed. Sådan lyder opfordringen ihvertfald fra Danmission Unge, der er medarrangører af indsamlingseventet ‘Kagens Dag’, der afholdes idag mellem klokken 14 og 18 i Ungdomskirken i Aarhus (UngK)

Overskuddet af kagesalget går nemlig ubeskåret til KFUM og KFUK, FDF og Danmissions internationale projekt MinglabarMyanmar – et projekt, der i samarbejde med tre organisationer i Myanmar, arbejder for at styrke unges engagement i deres civilsamfund.

UngK er Folkekirke for alle unge i Aarhus på tværs af sogne og postnumre. Ungdomskirken afholder koncerter, gudtjeneste og events for unge mellem 18 og 25.