Dialogpiloterne

- lær at navigere i mangfoldighed

Dialogpiloterne er et kursus i dialog, som Tro i Dialog har afholdt siden 2008. Det er et weekend kursus som afholdes på skift i København og Aarhus.

DP 14 1

Med denne uddannelse i dialog ønsker vi at sætte fokus på de udfordringer og muligheder, som mangfoldigheden i vores samfund medfører. Vi tror, at mangfoldigheden kan være en stor ressource, hvis vi lærer at navigere i den.  Vi vil hjælpe dig på vej med erfaring og helt konkrete værktøjer.

Uddannelsen er for enhver uanset  religiøs og kulturel baggrund. Det kræver blot at du er interesseret i dialog og ønsker at lære mere om at navigere i mangfoldighed.

Du kan forvente at blive udfordret og inddraget i dialogøvelser. Du får redskaber til selv at være i dialog og kompetencer til for eksempel at facilitere en dialogworkshop. Det kunne også være et dialogforløb i din lokale kirke, moske, på din arbejdsplads eller i din forening.

Kurset er i høj grad baseret på praktiske øvelser og deltagernes med-inddragelse.

Kurset er åben for alle og tager højde for at alle ikke har en kristen baggrund.

Kurset tager udgangspunkt i håndbogen Dialogpiloten udgivet af Tro i Dialog (tidl. IKON). Deltagere på kurset får et eksemplar, men den kan også købes her.
Derudover bruges også den digitale dialog-værktøjskasse, som findes her

Følg med på facebook eller skriv til Lærke Lysemose Christensen llc@danmission.dk for at høre mere.