Køge

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

J OJ O ★★★★★ V. KlaassenV. Klaassen ★★★★★ Nice secondhandstore, high ceilings, spacious. Very friendly staffJytte OlsenJytte Olsen ★★★★★ Det er et dejligt sted at handle oh arbejdeResponse from the ownerHej Jytte. Vi syntes, at de frivillige gør det så godt - stort tak til dig for dit frivillige arbejde!😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Betina NierhausBetina Nierhaus ★★★★★ Godt sted! Mange gode bøger, møbler, glas og porcelæn, tøj... Ja alt hvad man kan forestille sig at mangle.Peter VillingshøjPeter Villingshøj ★★★★★ Firmaet har alletiders chauffør i KøgeJohn SelyJohn Sely ★★★★★ 👍😁Jesper duer JensenJesper duer Jensen ★★★★★ Go butikVolker BertholdVolker Berthold ★★★★★ Stor butik med højt til loftet. Stort vareudbud. Venlig betjening.Marianne NasserMarianne Nasser ★★★★★ Dejligt sted enorm søde medarbejdereKolioKolio ★★★★★ Kenneth WeilandKenneth Weiland ★★★★★ Trine StampeTrine Stampe ★★★★★ Virkelig pæn og ren butik, og personalet er simpelthen så søde og hjælpsomme. ☺️Mikkel DehnMikkel Dehn ★★★★★ Martin BastiansenMartin Bastiansen ★★★★☆ Alt okSonja TroestSonja Troest ★★★★☆ Stor butik på 600 kvmSød personale, altid med smil og hjælpsomhed.Mange gode vare til billige penge.Kæmpe stort udvalg af bøger...Bente Norddal HansenBente Norddal Hansen ★★★★☆ Pænt sted, mange tingGitte KleinGitte Klein ★★★★☆ Der er meget at vælge imellem. Noget er sat lidt for dyrt, men andet er sat til en fair pris. Jeg har ikke været der og gået tomhændet der fra endnu.Steen BergerudSteen Bergerud ★★★★☆ Dejlig mange bøgerJette PeturssonJette Petursson ★★★★☆ Bodil GreveBodil Greve ★★★★☆ Sara JørgensenSara Jørgensen ★★★☆☆ Det er et ok sted fik købt lidt børnepuslespil til en god pris 🤗Tally PaulsenTally Paulsen ★★★☆☆ Der findes mange genbrugs butikker i området, og hvis jeg skal samlinge er denne butik lidt kedelig. Synes der mangler fornyelse.alex christiansenalex christiansen ★★★☆☆ Mest alm brugsting. Ok priser og sød og venlig betjening.js_loader

Følg os…

😁GIV ET EKSTRA SMIL TIL DE FRIVILLIGE, DU MØDER I VORES BUTIK! 😁

Hver og én af dem gør en vigtig forskel og er med til at skabe et flot overskud til Danmissions vigtige arbejde!

🌎Med overskuddet fra vores butik kan Danmission fx hjælpe mennesker på flugt i Myanmar, ...støtte krigsramte børn og familier i Syrien og beskytte truet regnskov i Cambodja.

Frivillig Fredag der er hele Danmarks nationaldag for frivillighed er en god anledning til at give et kæmpe smil til alle de frivillige ildsjæle, du møder på din vej.

🕯Vidste du, at du kan aflevere brugte lys-stumper i vores butik?

🕯Helt uden magi bliver de forvandlet til fine genbrugslys på Danmissions lysstøberi 💚♻
🕯 Lysstøberiet har været lukket pga. brand, men åbner på ny adresse og begynder at støbe lys i løbet af ...efteråret. 💚🙏Tak fordi du hjælper os med at forvandle yt til nyt

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

Velkommen i tørvejr 💚♻️

#danmissiongenbrugkoege #danmission #genbrug #køge #danmissiongenbrug #genbrugsfund #genbrugsguld #genbrugerguld #genbrugsbutik #genbrugsglæde #genbrugsen #mitdanmission #bæredygtiglivsstil #bæredygtighed #grønomstilling #hverdagsaktivisme #secondhand ...#reuse #nyteryt #smuktbrugt #købbrugt #genbrugshjem #genbrugshygge #genbrugsinspiration #genbrugsinteriør #genbrugsmøbler #genbrugstøj
#genbrugtilbørn

Nu hvor solen gemmer sig og det har regnet og blæst i flere dage, så er det den perfekte tid at sidde inde og nyde sommerferien.
Hos DanMission i Køge har vi testel til alle sommerens te-selskaber så kom forbi og tjek det ud😉🫖#genbrug #te #tea #teaaethetic... #aesthetic #recycle #reuse #reduce #green #environment #thrift #thrifting #thriftshop #danmission #genbrugsguld #genbrugsfund

Nu hvor solen gemmer sig og det har regnet og blæst i flere dage, så er det den perfekte tid at sidde inde og nyde sommerferien.
Hos DanMission i Køge har vi testel til alle sommerens te-selskaber så kom forbi og tjek det ud😉🫖#genbrug #te #tea #teaaethetic... #aesthetic #recycle #reuse #reduce #green #environment #thrift #thrifting #thriftshop #danmission #genbrugsguld #genbrugsfund

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

Hvad kan man få for en flad 5'er i Danmission Genbrug Køge?

Lidt af hvert faktisk.

Et lille udpluk af nogle af de fine ting du kan finde hos os for små penge 💚♻️

#danmissiongenbrugkoege #danmission #genbrug #køge #danmissiongenbrug #genbrugsfund ...#genbrugsguld #genbrugerguld #genbrugsbutik #genbrugsglæde #genbrugsen #mitdanmission #bæredygtiglivsstil #bæredygtighed #grønomstilling #hverdagsaktivisme #secondhand #reuse #nyteryt #smuktbrugt #købbrugt #genbrugshjem #genbrugshygge #genbrugsinspiration #genbrugsinteriør #indretmedgenbrug #genbrugsindretning #genbrugtilbørn

🛠📚KØB GAVEN TIL FARS DAG I DIN LOKALE GENBRUGSBUTIK♻

👨🎁 Mon ikke verdens bedste far ønsker sig en særlig far-gave til en fornuftig pris?

🤸‍♂️Kig forbi og ser vores udvalg af gaver til FARS DAG. Vi står klar med gode forslag og venlig betjening ...🤗💚♻

Se vores butik