Frivillig Fredag 

– vi fejrer alle vores fabelagtige frivillige og inviterer nye med! 

I Danmission Genbrug bakker vi op om at markere hele Danmarks nationaldag for frivillighed: Frivillig Fredag. Dagen fejres hvert år i september.  
Frivillig Fredag står vores butikkers frivillige klar til at tage imod dig, der måske har lyst til at blive en del af butikkens fællesskab.   

“Vi bruger fejringen af Frivillig Fredag til at byde nysgerrige inden for i vores dejlige butikker til en kop kaffe og en snak om, hvilke muligheder og opgaver, vi kan tilbyde nye kollegaer. Som ny frivillig bliver man en del af et rart fællesskab, og så er man samtidig med til at yde en indsats for nogle af verdens fattigste”.

Jannie Zillig, leder af Danmission Genbrug & Salg  

Hvad er Frivillig Fredag? 

Frivillig Fredag er en landsdækkende begivenhed, der fejres lokalt. Over hele landet markeres Frivillig Fredag med et væld af aktiviteter og arrangementer.
Frivillig Fredag opstod i 2011, som en del af det Europæiske Frivillig-år, hvor daværende socialminister Benedikte Kiær udråbte den sidste fredag i september til Frivillig Fredag.
Formålet med Frivillig Fredag er at vise kreativiteten, mangfoldigheden og engagementet i den frivillige verden.  

“Det giver mig en rigtig god følelse” 

“Jeg hjælper andre ved at være frivillig her og mig selv ved at træde ind i et nyt fællesskab. Det er kanonhyggeligt og sjovt. Vi har det rart sammen. Jeg er så glad for, at det arbejde jeg laver her, er til gavn for mennesker ude i verden, der ikke har det lige så godt som mig”.   
Betina Andreassen
59 år, frivillig i Danmission Genbrug Silkeborg 

“Der sker meget spændende i en stor genbrugsbutik” 

“Vi har det rigtig hyggeligt sammen, og deler livshistorier med hinanden. Der sker meget spændende bag scenerne i en stor genbrugsbutik. Genbrug er en vigtig sag, og den vil jeg gerne støtte op om”. 
Henning Knudsen
74 år, frivillig i Danmission Genbrug Svenstrup

“Her kan jeg rådgive, smile, tage imod og samtidig give noget videre” 

“Da jeg stoppede med at arbejde, savnede jeg mit gamle fag. Derfor meldte jeg mig som frivillig i Danmission Genbrug. Her kan jeg være til gavn for både kunder og kolleger. Her kan jeg rådgive, smile, tage imod og samtidig give noget videre”.    
Aldona Kalek
frivillig i Danmission Genbrug Skanderborg 

Vil du med på holdet?  

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...