Vilsund

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Det siger kunderne…

Tom Sand EgeskovTom Sand Egeskov ★★★★★ Armin RaheArmin Rahe ★★★★★ Schöner großer secondhand Laden... Für gemeinnützige Zwecke.. Schnäppchen durchaus möglich.Katrine DamgaardKatrine Damgaard ★★★★★ Bellis (Bellis12)Bellis (Bellis12) ★★★★★ Sødt personale, som var venlige og hjælpsomme.Så fin børneafdeling med vildt mange børnebøger!Eva BEva B ★★★★★ God butik. Der er både ting til børn i et lille område de kan lege. Der er møbler, nips og tøj. Godt og billigtLars Lyngholm BisgaardLars Lyngholm Bisgaard ★★★★★ ivaneinsteingraffivaneinsteingraff ★★★★★ Fint stedGitte PedersenGitte Pedersen ★★★★★ Lækkert stedMagne FalkMagne Falk ★★★★★ Vild med budskabet og ikke mindst varenePasha BubaPasha Buba ★★★★★ Very cheap prices. Absolutely enjoyed of the visit this beautiful storeDan MeierDan Meier ★★★★★ Ragna RungeRagna Runge ★★★★★ Karen DyhreKaren Dyhre ★★★★★ Alex BrødsgaardAlex Brødsgaard ★★★★☆ Hyggelig og flot genbrugsbutikResponse from the ownerHej Alex. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Inger WodstrupInger Wodstrup ★★★★☆ Ttevigt billigt😁Jens Frydensbjerg (Jens)Jens Frydensbjerg (Jens) ★★★★☆ F.S. HalabeiF.S. Halabei ★★★☆☆ Der Danmission GENBRUG Shop oben im Gebäude von JYSK ist etwas dunkel und eng. Das Personal ist sehr freundlich, der große Eingangsbwreich mit Möbeln und Bildern ist recht schön. Man findet hier natürlich immer etwas 🙂Ana lelia EspozAna lelia Espoz ★★★☆☆ Den var udmærketcarsten lindholmcarsten lindholm ★★★☆☆ Lis AbeldhaugeLis Abeldhauge ★★★☆☆ Det er et godt stesMaibritt PedersenMaibritt Pedersen ★★★☆☆ Arne StrunckArne Strunck ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

🤓FIND ALT TIL STUDIE-BOLIGEN I DIN LOKALE Danmission 🪑

🤸‍♂️Kig forbi og find lige det, du mangler til studieboligen fx:

🍽Bestik, tallerkner og glas

☕Diverse porcelæn

🪑Møbler og lamper

👑Nips der passer lige ind i stil
...
🖼Billeder og rammer

Og meget meget mere .....

🥳♻Vi lover fornuftige priser og unikke fund!

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

Jubilæum
1 juli 1998, åbnede Vilsund genbrug, på adressen, Parkvej 28.
Så vi markerer dagen, med jubilæums dag d 30 juni, jubilæums rabat, på 25%. Rabatten gælder kun d 30 juni.
Der vil endvidere være gratis kaffe og småkager.

🤔🎁ER DU LØBET TØR FOR GAVE-IDEER❓

Giv dine kære et gavekort til Danmission Genbrug i julegave!

Kom ind i vores butik og få udstedt et gavekort.

♻Giv dine kære mulighed for at købe genbrugsfund til fornuftige priser.

💚TAK fordi du giver ...genbrugsglæde i julegave!

Det er godt for miljøet, godt for dine medmennesker og godt for dig (og din pengepung)!

Så fik vi da lige nyt logo på facaden 🌿🌱🍃💚

Selvom man er en 200 år gammel organisation, kan man godt følge med tiden

💚Det gør vi i Danmission. Vi vil gerne kendes på vores grønne profil 🌿

Og grønne er vi. Nu også på facaden. Det er så flot ...👏 og så står vi knivskarpe til en grøn, bæredygtig genbrugsfremtid.

Se vores butik