Viby Sj

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

I vores butik på cirka 280 kvadratmeter finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi har et bredt udvalg i vores butik, hvor vi blandt andet sælger tøj, sko, accessories, legetøj, isenkram, teknik, bøger og andet.  

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Vi altid klar til at tage imod nye frivillige i fællesskabet. Vi er 32 frivillige i butikken, som kan vælge dagvagter på 3,5 eller 7 timer. Hvert år arrangeres en udflugt sidst på sommeren, og vi holder også julefrokost i januar.  

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Rolf MouritsenRolf Mouritsen ★★★★★ Bente TheilgaardBente Theilgaard ★★★★★ Afleverede en frakke.Dieter PfeifferDieter Pfeiffer ★★★★★ Friendly and lovely local atmosphereKolioKolio ★★★★★ Heidi NicolaisenHeidi Nicolaisen ★★★★★ Hyggelig lille genbrugs butik med kvalitets tøj til fair priserAlice KnudsenAlice Knudsen ★★★★★ Super fin genbrugsbutik珊珊珊珊 ★★★★★ Elise Østby von EinemElise Østby von Einem ★★★★★ Altid et hyggeligt besøgElse MARIE SvenssonElse MARIE Svensson ★★★★★ Vi har mange pæne ting og tøj.Ulla SUlla S ★★★★★ Jane LindholmJane Lindholm ★★★★★ En meget organiseret og pæn forretning. Har aldrig set så velpudsede glas. Der er meget børnetøj samt legetøj. Der er meget af alting. Et besøg vær.Heidi SilkeHeidi Silke ★★★★★ Fantastisk hyggelig lille butik med det sødeste personale -og overraskende gode genbrugsfund!Anja SahlAnja Sahl ★★★★★ Gode priser og sød personaleAhmed AhmedAhmed Ahmed ★★★★☆ Mohamed HamoMohamed Hamo ★★★★☆ Der er venlig personale ( god service)Peter OlsenPeter Olsen ★★★★☆ Meget meget godt god oplevelsepreben nielsenpreben nielsen ★★★★☆ Rimeligt sted at handleKarin Søgaard - HansenKarin Søgaard - Hansen ★★★★☆ Frederikke NielsenFrederikke Nielsen ★★★★☆ Cass Games (CassiopeiaGames)Cass Games (CassiopeiaGames) ★★★★☆ Lillian IvesLillian Ives ★★★★☆ Martin HansenMartin Hansen ★★★★☆ js_loader

Følg os…

Se vores butik