Viborg

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Oleksiy KislickiyOleksiy Kislickiy ★★★★★ Asta NielsenAsta Nielsen ★★★★★ jens jensenjens jensen ★★★★★ Jakob HoffmannJakob Hoffmann ★★★★★ ChokDK DanmarkChokDK Danmark ★★★★★ Altid fantastisk søde, og altid spændende tingGitte AdamsenGitte Adamsen ★★★★★ Lone JakobsenLone Jakobsen ★★★★★ Fine ting. God betjening.Tina Danner63Tina Danner63 ★★★★★ Lotte JørgensenLotte Jørgensen ★★★★★ Jan CarstensJan Carstens ★★★★★ Danmission Genbrug har bare de bedste medarbejdere. 🙂👍🏻Michael AdamsenMichael Adamsen ★★★★★ Super butikClaus LarsenClaus Larsen ★★★★★ Anne CaseyAnne Casey ★★★★★ Mikkel Vang SteffensenMikkel Vang Steffensen ★★★★★ Lena KristoffersenLena Kristoffersen ★★★★★ Hyggeligt sted. Får altid et eller andet med hjem.Ann-Christine SchultzAnn-Christine Schultz ★★★★☆ Nicoleta StancaNicoleta Stanca ★★★★☆ Britta Bartholin NørgaardBritta Bartholin Nørgaard ★★★★☆ klaus frandsenklaus frandsen ★★★☆☆ Den Upassende TroubadourDen Upassende Troubadour ★★★☆☆ ok udvalgjs_loader

Følg os…

Se vores butik