Danmission Genbrug Værløse

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Værløse!  

I vores genbrugsbutik finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi sælger tøj, sko, bøger, spil, musik og film til både børn, mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af isenkram, boligtilbehør, malerier, lamper og møbler. Vi har også sy – og strikkeartikler. Man kan købe stort set alt hos os. Det er få varegrupper, som vi ikke sælger.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Man trives godt som frivillig i butikken, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi er forskellige – også af alder. I butikken tager vi os af hinanden, og bytter gerne en vagt, hvis der er behov for det. Vi har også årlige udflugter, personalemøder og nytårskure. 

Vi kan altid bruge nye frivillige, både mænd og kvinder, og vi mangler lige præcis dig. Alder og baggrund er ikke væsentligt. Overvejer du at blive en del af flokken, så ring eller kig forbi. 

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Asger GadAsger Gad ★★★★★ Second hand stuff galoreChristian ThygesenChristian Thygesen ★★★★☆ Hyggeligt sted, rimelige priserEmilie PrøhlEmilie Prøhl ★★★★☆ Karin SteinmetzKarin Steinmetz ★★★★☆ js_loader

Følg os…

Står du og skal holde fest har vi.

24 frokost tallerkner. Pris pr. Stk 10 kr.
18 dybe tallerkner. Pris pr. Stk 15 kr.
6 flødekander. Pris pr. stk 15 kr.
6 sukkerskåle. Pris pr. stk 15 kr.

Bjørn Wiinblad platter til samlere der kan bruges til borddækning og ophæng
Pris rund 29 cm. kr. 300 pr. stk.
Pris firkantet 29 cm. Kr. 250
pr. stk.

Se vores butik