Danmission Genbrug Værløse

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Værløse!  

I vores genbrugsbutik finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi sælger tøj, sko, bøger, spil, musik og film til både børn, mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af isenkram, boligtilbehør, malerier, lamper og møbler. Vi har også sy – og strikkeartikler. Man kan købe stort set alt hos os. Det er få varegrupper, som vi ikke sælger.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Man trives godt som frivillig i butikken, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi er forskellige – også af alder. I butikken tager vi os af hinanden, og bytter gerne en vagt, hvis der er behov for det. Vi har også årlige udflugter, personalemøder og nytårskure. 

Vi kan altid bruge nye frivillige, både mænd og kvinder, og vi mangler lige præcis dig. Alder og baggrund er ikke væsentligt. Overvejer du at blive en del af flokken, så ring eller kig forbi. 

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Værløse
God
3.5
Baseret på 6 anmeldelser
review us on
Second hand stuff galore
Hyggeligt sted, rimelige priser
js_loader

Følg os…

Pinsen nærmer sig. Står du og mangler en sovesofa made in Danmark til evt. gæster, har vi lige en der måler udslået 200x140 cm. Pris 2500 kr.

🌸 Mangler du en gave til en mor i dit liv? 🌸
I vores butik har vi et bredt udvalg af gaveideer, der passer til alle typer mødre. 🎁

Du kan også købe et gavekort, der kan bruges i alle vores butikker 🎁
https://brnw.ch/21wJA7w

3 tårnet sølvtøj.

Sølvske 38 gr.
Fylder 98 år d. 17/5-24
Pris 95 kr.

Sølvbæger 48 gr.
Pris 95 kr.

Sølvlysestage 234 gr.
Pris 995 kr.

Solgt samme dag.

🌍🌱 I DAG ER DET JORDENS DAG 🌍🌱

TAK for at være med til at gøre en forskel ved at vælge genbrug! Ved at handle hos os, hjælper du med at mindske vores belastning på planeten og undgå unødvendigt overforbrug.

Det er godt for miljøet, godt for dine medmennesker og... godt for dig 💚

Besøg vores butik i dag - vi har masser af fantastiske varer til dig og din familie. Lad os sammen gøre en positiv forskel for vores planet og hinanden!

Har du tøj, der stadig er i god stand, men som du ikke længere bruger? Aflever det gerne hos os ♻ Vi sørger for, at det får nyt liv hos andre.

Se vores butik