Thyholm

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik!  

Hos os finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Kom og gå på opdagelse i vores fine butik.

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen.

Ring i butikken og hør mere om, hvad og hvordan du afleverer dine brugte ting til os. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik.

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Selvom vi har travlt i vores dejlige genbrugsbutik, så er vi altid klar til at tage imod nye kollegaer i fællesskabet. Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

[Dennis Hansen (Dennis/ApolloWeb)Dennis Hansen (Dennis/ApolloWeb) ★★★★★ Rigtig fin genbrugsbutikBertil Brix GruBertil Brix Gru ★★★★★ Godt udvalg og gode priserRuth Alice PedersenRuth Alice Pedersen ★★★★★ Skønt at handle der. Altid flinke og hjælpsomme. TAK for det.Response from the ownerHej Ruth. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug. Inna JoyInna Joy ★★★★★ Jurgen DorriesJurgen Dorries ★★★★★ ... very friendly staff. Well organized shop in different sectionsK. K.K. K. ★★★★★ Die beiden Damen dort sind sehr freundlich und helfen einem sehr gerne weiter. Die Kommunikation findet mit Händen und Füßen statt wenn man kein dänisch kann aber das ist kein Problem. Wir kommen definitiv wieder.VARDAN BICHAKHCHYANVARDAN BICHAKHCHYAN ★★★★★ Kenneth LundKenneth Lund ★★★★★ Erik ChristiansenErik Christiansen ★★★★★ Madiha Abd al hakimMadiha Abd al hakim ★★★★★ رائعAlex BrownAlex Brown ★★★★★ Absolute gem in this little town with friendly staff and it's got what you need for basic things such as glasses and plates, etc for starting up a home ❤️Ritta NielsenRitta Nielsen ★★★★★ Det er en dejlig butikKaren JensenKaren Jensen ★★★★★ Christel VangsgaardChristel Vangsgaard ★★★★★ God betjening og sødt personaleTove VestergaardTove Vestergaard ★★★★★ Fint sted god betjening søde damer og en god stemningHenrik Bork ChristensenHenrik Bork Christensen ★★★★☆ Rasmus KlemmensenRasmus Klemmensen ★★★★☆ Frederik Jakobsen (FrederikLenius)Frederik Jakobsen (FrederikLenius) ★★★★☆ Lave priser, og imødekommende personaleDorthe JensenDorthe Jensen ★★★☆☆ Lumaking7Lumaking7 ★★★☆☆ js_loader

Følg os…

Fyld en pose med gadevarer lørdag d. 16. Sept
Til kun 35,00 kr

Fra d 28.8. til og med d. 16.9. fratrækker vi 50% på alle gadevarer.

Fra mandag d. 28.8.
til og med lørdag d. 16.9.
Fratrækker vi
50% på alle gadevarer .

Kom og gør en god handel .

♻VI VIL HELLERE HAVE FOR MEGET END FOR LIDT‼

Fra 1. juli skal vi alle til at sortere tekstilaffald. Men det er ikke helt enkelt!

♻I vores butik står vi klar til at tage imod dit brugte tøj, sko og tekstiler.

❓Er du i tvivl om, hvad der er genbrugsguld, og hvad... der er affald, så tag det med ned i butikken til os. Vi hjælper dig med at sortere.

💚For der er ingen grund til at sende genbrugeligt tøj, tekstil og sko i posen til tekstil-affald. Det skal i stedet GENBRUGES til gavn for miljøet🌳

💚Del gerne opslaget her, så genbrugeligt tøj IKKE ender som affald.

Tekstil-affald er fx:

🩲Enlige strømper og sure underbukser (!)

❌Iturevet og ildelugtende tøj

👞Enlige og ødelagte sko

💚SAMMEN sørger vi for, at genbrugeligt tøj IKKE ender som affald

Se vores butik