Danmission Genbrug Tarm

Luk
Hent rutevejledning
'; ';
Indstillinger skjul indstillinger
Udskriv Nulstil
Henter rutevejledning...

Velkommen i vores velgørende genbrugsbutik i Tarm!  

I vores genbrugsbutik i Tarm finder du alt, hvad et genbrugs-hjerte ønsker sig. Vi sælger alt i tøj: dametøj, herretøj, børnetøj, fodtøj, legetøj og køkkentøj. Alt i isenkram til både nytte og pynt. Møbler, malerier, boligtilbehør, tekstiler og håndarbejde. Bøger, blade, CD’er, DVD’er og elektronik. Ting til sport og kæledyr. Nyt og gammelt. Almindeligt og sjældent.   

Butikken har gode parkeringsforhold. 

Når du handler hos os, er du med til at sikre et bedre livsgrundlag for nogle af verdens fattigste mennesker i Asien, Afrika og Mellemøsten. For overskuddet fra vores butik går til Danmissions vigtige arbejde. I Danmark holder Danmission bl.a. sommerlejre for børn og arbejder med dialog mellem forskellige trosretninger.

Vores butik er drevet af frivillige ildsjæle, der hygger sig og har det rart sammen i et meningsfuldt fællesskab, alt imens de gør en vigtig forskel.

Giv det, du ikke længere kan bruge

Vi tager med tak imod det, du ikke længere har gavn af – gerne i åbningstiden. Vi afhenter også og bringer varer og tømmer dødsboer. Det er vigtigt for os, at du afleverer ting, sager, tøj og møbler som du vurderer andre vil få glæde af. Vi har desværre ikke hænder til at skulle køre en masse ubrugelige sager på genbrugspladsen. Vi sætter stor pris på, at du donerer det du ikke længere skal bruge, til vores butik. 

Tænk sig, med de penge som vi får fra salget af dine brugte ting, kan vi gøre en vigtig forskel for fx krigsramte børn i Syrien, fattige kvinder i Tanzania og for truet regnskov i Cambodja.

Godt for miljøet, godt for dine medmennesker, godt for dig!

I vores butik forsøger vi at begrænse forbruget af plastikposer. Derfor kan du også købe en hjemmesyet mulepose at bære dine varer hjem i. Muleposerne er syet af genbrugs-stof af flittige frivillige syersker.

Vi er glade for, at du vælger at støtte genbrugstanken – det er vejen frem!

Kom og bliv en del af fællesskabet

Vi er en god flok frivillige, men vi vil gerne have flere med i fællesskabet. Vi har en årlig udflugt og andre arrangementer for vores frivillige.

Du er altid velkommen til at stikke hovedet ind i butikken og høre mere. Vi giver med glæde en rundtur, fortæller dig om butikken og lytter til, hvad du kunne tænke dig.

Du kan også melde dig her, så bliver du kontaktet…

Vis mere Vis mindre

Det siger kunderne…

Danmission Genbrug Tarm
Fantastisk
4.0
Baseret på 45 anmeldelser
anmeld os på
Mange gode ting. Venligt og hjælpsomt personale.
Svar fra ejeren: Hej Jørgen. Vi er glade for, at du syntes godt om butikken. Vores butikker er drevet af frivillige, og vi syntes også, at de gør det så godt - tak fordi du støtter os😊 Venlig hilsen Danmission Genbrug
Flink betjening og god service
En rigtig god butik
Super betjening
Genbrug med hyggeligt personale!
Fint sted, med mange brugbare ting
Netter kleiner Laden mit vielen verschiedenen gebrauchten Artikeln. Alle zumeist in guter Qualität. Manchmal sieht man die freiwilligen Mitarbeiterinnen im Nachbarraum auch die Wäsche bügeln.
Stort udvalg af spil
Hyggeligt sted
Stort, pænt og der er styr på det. Et sted, jeg kommer ind imellem.
Hyggeligt, billigt og overskueligt. Kunne godt sortere tøjet bedre op alders mæssigt(kun derfor den manglende stjerne)
Great customer care and friendly people.
js_loader

Følg os…

Danmission Tarm har masser af muligheder. Erhvervsborger @blaakilde_efterskole

#blåkildeefterskole #erhvervsborger #genbrugsguld #genbrugsglæde #danmission #danmissiongenbrug #genbrugstøj #bæredygtigfremtid #bedremode #bæredygtigmode #modemedmening #genbrugskup #genbrug ...#modetøjtilunge #modetøjtilkvinder #langsommode #modetøjtilmænd #langsomlivsstil #hållbartmode #tarm #langsomlivsstil #fashthrifts #luxurysecondhand #genbrugergodt #genbrugergodbrug

Se vores butik